Nikolić: Podneću dokaze da su nas pokrali

Nikolić: Podneću dokaze da su nas pokrali

Politika -
Mi smo u principu svuda pobedili, negde su ukrali više, a negde manje, tvrdi lider SNS

BEOGRAD - Predsednički kandidat koalicije "Pokrenimo Srbiju" Tomislav Nikolić najavio je da će u sredu ili četvrtak predstaviti dokaze o izbornoj krađi, koji će, po njegovom mišljenju eliminasti Demokratsku stranku iz političkog života."Mi smo u principu svuda pobedili, negde su ukrali više, a negde manje. To što ću ja da vam pokažem može da se preslika na 9.000 biračkih mesta", rekao je Nikolić novinarima posle sednice Glavnog odbora SNS-a.

On je dodao da je članove Glavnog obora obavestio da će "kada pobedi na predsedničkim izborima podneti ostavku na sve funkcije u stranci i na mesto predsednika stranke"."Rekao sam im da se pripremaju za to jer iako je Srpska napredna stranka moje dete ja bih želeo da dokažem da hoću da pomognem svoj deci u Srbiji i da se pripreme da vode stanku bez mene ", rekao je Nikolić.

On je dodao da ostavku na stranačke funkcije ukoliko bude izabran za predsednika mora da podnese jer tako nalaže Ustav. "Ako je Tadić mogao da gazi Ustav, ja ne mogu", naveo je Nikolić. On je rekao i da će sutra razgovarati sa liderom D S S-a Vojislavom Koštunici o podršci u drugom krug predsedničkih izbora.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track