KRALJEVSKI TRETMAN ZA TOMINOG SINA: Uživa u ovom luksuzu od 430.000 evra
Foto: Nebojša Mandić, Dragan Kadić

Ima se

KRALJEVSKI TRETMAN ZA TOMINOG SINA: Uživa u ovom luksuzu od 430.000 evra

Politika -

Branislav Nikolić, selektor mladih fudbalera, živi na Dedinju, u stanu od 144 m2, u zgradi sa bazenom, saunom i teretanom

Branislav Nikolić, mlađi sin Tomislava Nikolića, predsednika Srbije, ima stan od 144 kvadrata na Dedinju, u ultraluksuznoj zgradi sa bazenom, teretanom i saunom.Naš list je došao u posed fotografija unutrašnjosti zgrade u kojoj živi Branislav Nikolić. Iako su slike nastale pre nego što se on uselio u stan, vidi se da je zgrada luksuzna.Objekat ima tek šest stanova, a u dvorištu je bazen za stanare, koji mogu da uživaju i u sauni. Tu je i teretana - tegovi, traka za trčanje, džak za boks, sprava za dizanje tegova...Stanovi, naravno, ne zaostaju za ovim luksuzom. Svi su prostrani i svetli, s velikom terasom.Kupatila su moderna, a imaju i kade s masažerima. Umesto standardnog dugmeta za interfon, vlasnici stanova imaju uređaj, obično u dnevnoj sobi, s malim ekranom, kako bi videli ko im dolazi u posetu.Kvadrat stana na ovoj lokaciji, prema proceni agenata za nekretnine, košta oko 3.000 evra. Grubom računicom, ispada da je mlađi sin predsednika Srbije kupio stan za oko 432.000 evra. Branislav Nikolić zaposlen je kao selektor mlade reprezentacije Srbije do 19 godina, a ranije je bio trener u Teleoptiku, pa je pitanje kako je došao do gotovo pola miliona evra za stan.Stan nije kupljen na kredit, a odakle mu keš, Branislav nije želeo da odgovori.Na pitanje novinara odakle mu novac, Branislav Nikolić se prvo brecnuo da smo mu pogrešili ime (omaškom smo ga oslovili sa Branimir, prim. aut.), te poručio da prvo naučimo kako se zove, pa da se onda javimo. U drugom razgovoru je rekao da je u inostranstvu i da ne može da govori.Savetnica predsednika Srbije Stanislav Pak tvrdila nam je da Branislav Nikolić nema stan na Dedinju.- Tabloid za koji radite će, u uobičajenom maniru, staviti bilo koju fotografiju i objaviti bilo kakav tekst i bez odgovornosti, još manje srama, nastaviti svoje male naučnofantastične (krimi) dramske kreacije, u koje više ne veruju ni oni kojima je ta glupost naručena. Svako piše i radi ono što mu je u srcu - poručila je u Pakova u SMS poruci.

Odomaćio seŽIVI NA DEDINJU OD 2010.Kurir je i ranije pisao da se Nikolićev mlađi sin preselio na Dedinje. Tada samo došli i do priznanice za infostan na kojoj se vidi adresa na Dedinju, a uplatnica je iz 2010. To znači da Branislav Nikolić s porodicom stanuje najmanje šest godina u elitnom delu prestonice.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track