Nikolić: Hvala Tadiću što mi je čestitao pobedu
Foto: Tanjug

Nikolić: Hvala Tadiću što mi je čestitao pobedu

Politika -
"Imao sam razgovor sa Tadićem, veoma kulturan i ozbiljan razgovor i hvala mu što mi je čestitao", rekao je Nikolić novinarima u svom izbornom štabu u Beogradu

BEOGRAD - Tomislav Nikolić koji je, po prvim rezultatima, pobedio na predsedničkim izborima u Srbiji, izjavio je da mu je pobedu telefonom čestitao protivkandidat Boris Tadić.

"Imao sam razgovor sa Tadićem, veoma kulturan i ozbiljan razgovor i hvala mu što mi je čestitao", rekao je Nikolić novinarima u svom izbornom štabu u Beogradu.

Nikolić je rekao da je telefonom razgovarao i sa predsednikom Demokratske stranke Srbije Vojislavom Koštunicom i da mu je kazao da su "možda izbore prelomili u poslednji čas", potpisivanjem sporazuma " u kojem se nijedna strana nije odrekla svoje politike, već to prepustili narodu".

On je rekao i da je "kurtoazno" razgovarao i sa predsednikom socijalista Ivicom Dačićem, i da su razmenili samo čestitke, a na dobacivanja pristalica šta će biti između dve stranke, Nikolić je odgovorio: "Videćemo".

"Videćemo šta su se oni sve danas dogovarali. Možda sutra bude nešto drugačije", dodao je.

Nikolić je poručio da će svi oni - političari sutra ponovo biti prijatelji i da želi da više nikada u Srbiji ne bude političkih neprijatelja. Nikolić se potom našalio: "Znate u kakvoj je finoj atmosferi Tadić davao izjavu (posle saopštavanja rezultata izbora)". "Želim normalnu Srbiju u kojoj će i SNS i mene lično jednog dana da pobedi bolji", kazao je on.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track