Omerović: Ljajić se Zukorliću priviđa i u fildžanu kafe

Reakcije

Omerović: Ljajić se Zukorliću priviđa i u fildžanu kafe

Politika -
Ukoliko je bilo prekoračenja sile od strane pripadnika Žandarmerije to mora biti kažnjeno, ali niko ne sme biti iznad zakona! Bez obzira da li nosi šapku ili ahmediju, da li je član neke stranke ili mu je neko blizak rođak, naglasio je narodni poslanik

BEOGRAD - Narodni poslanik Meho Omerović izjavi je danas za Kurir da muftija Muamer Zukorlić lažima i izmišljotinama hoće da skrene pažnju sa njegovog kriminogenog okruženja i vrati u politiku odakle ga je narod izbacio.

"Po onoj narodnoj: Držite lopova, Zukorlić pokušava novim izmišljotinama i lažima da skrene pažnju sa onoga što je suštinsko, a to je kriminogeno okruženje i njegove nezakonite radnje! Kada Žandarmerija u toku akcije juri naoružane ljude, ne može ih zaštititini džamija, ni vera, ni stranka, ni blizak rođak! A to što se Zukorliću Rasim priviđa i u fildžanu kafe, što u njemu vidi organizatora svega i svačega jeste posao za zdravstvene ustanove!!!", naveo je Omerović.

On je istakao da je Zukorlić "posle poraza na izborima, posle poruke koju mu je poslao njegov narod izgubio svaki kompas".

"Ponovi bi hteo da se vrati u politiku odakle ga je narod izbacio. Svoje probleme bi hteo da rešava ponovnim uznemiravanjem građana, pretnjama o samoorganizvanju Bošnjaka. To će se završiti kao i pozivi na bojkot popisa i državnih institucija!", naveo je Omerović.

Omerović je dodao da ukoliko je bilo prekoračenja sile od strane pripadnika Žandarmerije to mora biti kažnjeno, ali niko ne sme biti iznad zakona!

"Bez obzira da li nosi šapku ili ahmediju, da li je član neke stranke ili mu je neko blizak rođak", naglasio je Omerović.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track