(VIDEO) ALEKSANDAR ŠAPIĆ: Kajem se što sam ušao u politiku! Da se vrati vreme, ne bih!
Foto: Aleksandar Jovanović

Predsednik opštine Novi Beograd

(VIDEO) ALEKSANDAR ŠAPIĆ: Kajem se što sam ušao u politiku! Da se vrati vreme, ne bih!

Politika -

Predsednik opštine Novi Beograd, i proslavljeni vaterpolista Aleksandar Šapić, u intervjuu za Espreso govori da li se pokajao što je ušao u politiku, i koje stvari su neizbežne u političkom životu, kako je uspeo da postane jedan od retkih predsednika opštine bez koalicije sa SNS.

Govorio je i šta misli o Đilasu i Tadiću i kakvu saradnju ima sa njima, kako sarađuje sa koalicionim partnerima - radikalima, šta misli o Siniši Malom i kakva mu je saradnja sa Gradom Beogradom.

Otkrio nam je i da li planira da se kandiduje na gradskim izborima za gradonačelnika, i da li bi bio Vučićev kandidat, koji su trenutni planovi fondacije "Budi human"...

Pripadate generaciji koja je harala svetskim vaterpolom, pa ste onda posvetili politici, i mnogi su vam to zamerali jer poslednjih sedam, osam godina niste uopšte učestvovali u našem sportu. Da li se kajete zbog toga?

Pa kajem se. Da. Kada bih mogao da vratim vreme, verovatno ne bih ušao, ali za to je sada malo kasno, i ta priča nema puno smisla. A, i da sam znao neke stvari koje sam saznao, kada sam se suočio sa svetom u koji sam ušao, tj. da mi je ova pamet tada bila, što bi rekao naš narod, ne bih!

NASTAVAK TEKSTA PROČITAJTE U ESPRESOVOM INTERVJUU NEDELJE

(Espreso)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track