TOMA PROSLAVIO 65. ROĐENDAN: Nikolić duvao u vatromet!
Foto: Printscreen

Ovako je predsednik Srbije slavio

TOMA PROSLAVIO 65. ROĐENDAN: Nikolić duvao u vatromet!

Politika -

Aktuelni šef države isekao tortu u bojama zastave i sa grbom, kojom je poslužio tridesetak najbližih saradnika na rođendanskom ručku

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić je na Dan državnosti - Sretenje 15. februara proslavio i 65. rođendan. Svečani ručak za oko tridesetak ljudi organizovao je u zgradi Predsedništva Srbije. Saradnici i gosti su mu pevali „Divan dan“, a dobio je tortu u bojama zastave i sa grbom Srbije. Na torti je bio i vatromet, u koji je, kako se vidi na snimku, predsednik Nikolić duvao da ga ugasi.Naravno, Nikolić je to uradio u šali. Pored saradnika, svečanom ručku kojim je obeležen predsednikov rođendan prisustvovala je i njegova supruga Dragica. Na snimku se vidi da je za stolom bio i Nikolićev mlađi sin Branimir, a jedna od prisutnih bila je i Jasmina Mitrović Marić, predsednikova savetnica.

Uz tortu, koju je sam Nikolić isekao, gosti su posluženi i šampanjcem, a predsednik Srbije je bio odlično raspoložen.Već posle nekoliko sati od pomenutog ručka, pojavile su se informacije o mogućem raskolu između Nikolića i Aleksandra Vučića zbog predsedničkih izbora.K. B.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track