Vučević: Janković krenuo u kampanju kad se približio kraj  zarađivanju miliona na državnim jaslama
Foto: Beta

Predsednički izbori

Vučević: Janković krenuo u kampanju kad se približio kraj zarađivanju miliona na državnim jaslama

Politika -

BEOGRAD - Potpredsednik Glavnog odobra Srpske napredne stranke (SNS) Miloš Vučević pitao je danas predsedničkog kandidata Sašu Jankovića zašto se nije setio Ustava Srbije i zakona kada je "štiteći interese svih građana sebe pripremao za predsedničku kampanju, jer mu se bližio kraj drugog mandata i kraj zarađivanju miliona na državnim jaslama".

Reagujući na obećanje koje je ranije danas Janković dao razgovarajući s penzionerima u Beogradu - da će ako postane predsednik Srbije poštovati zakone i Ustav i građanima vratiti dostojanstvo, Vučević je naveo da je Janković "zaštitnik tajkuna, vlasnika nelegalizovanih vila i političkih preletača" Vučević je naveo da Jankovića, dok je bio zaštitnik građana, "nije bilo briga ni za dostojanstvo institucija, ni za dostojanstvo gradjana koje je, brže bolje, počeo da deli na one koji pripadaju gradjanskoj opciji, i one druge kojima se svakodnevno podsmeva i ponižava ih".

"Valjda misli kandidat Janković da će 10 puta izrečena laž da se pretvori u istinu?! Možda to tako ide u krugu 'njegove dvojke' i u krugu njegovih finansijera i istomišljenika koji su, ne samo lagali decenijama, već i varali i krali od naroda, i uništavali i rasprodavali sve što su mogli u ovoj Srbiji", naveo je Vučević, a saopštila SNS.

On je kazao da se Srbija izvlači iz spirale propasti u koje su je uvukle pljačkaške privatizacije, ima novca više nego ikada - i za subvencije, i za paore, i za mlade stručnjake...

"Srpska napredna stranka, predvođena Aleksandrom Vučićem, uvek se borila za zdravu, uređenu, modernu, ekonomsku jaku državu, u kojoj se ne dele građani na prvu i drugu kategoriju, već se svakodnevno bori za njihov bolji život", poručio je funkcioner SNS-a.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO: VESTI KURIR TV 06.03.2017

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track