VUČIĆ NA MITINGU U POŽAREVCU: Na uvrede odgovoriću mukotrpnim radom
Foto: Dragan Kadić

VUČIĆ NA MITINGU U POŽAREVCU: Na uvrede odgovoriću mukotrpnim radom

Politika -

POŽAREVAC - Predsednički kandidat vladajuće koalicije Aleksandar Vučić optužio je večeras protivkandidate iz demokratske opozicije da hoće da izazovu nestabilnost i "makedonski scenario" u Srbiji, jer smatraju da će imati više uspeha "što više nemira i nereda izazovu".

Vučić je, na mitingu u Požarevcu, rekao da se ne uzbuđuje previše zbog svih "teških i ružnih reči" koje mu protivkandidati upućuju, ali da ga "ne brine njihova želja da nas vrate u prošlost, nego želja da izazovu nerede i nemire u Srbiji, hoće da se puca kao u Makedoniji".

Ma koliko pretili i vikali, iznosili uvrede, ja im obećavam da neću dozvoliti da ugroze mir i spokoj vaše dece, poručio je Vučić, koji je za protivkandidate rekao da "nisu hrabri ljudi, koji su nečim zadužili zemlju".

Na njihove uvrede odgovoriću radom, još težim i napornijim, mukotrpnim radom i rezultatima, naglasio je on.

Vučić je napomenuo da mu nije običaj da govori mnogo o pobedama Srbije na međunarodnoj sceni i da "uvek ćuti kad je uspeh", ali da se u poslednjih nekoliko dana vidi da "ljudi iz celog sveta počinju da razumeju Srbiju i njenu poziciju".

On je članstvo Srpske napredne stranke u Požarevcu pozvao da nemaju negativan odnos prema koalicionim partnerima - Socijalističkoj partiji Srbije, Pokretu socijalista, Srpskom pokretu obnove i ostalim, jer je sada potrebno da se ujedine oni koji hoće pristojnu i normalnu Srbiju.Vučić je poručio da očekuje pobedu u Požarevcu, "cilj je 90 odsto, kao i uvek".

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Vesti 09.03.2017

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track