OVO JE TONI, MOJ VRATAR: Karić otkrio razliku između sebe i Trampa, a ključ je u...
Foto: FOTO Printscreen Facebook, Reuters

Predsednik BK grupe postom na Fejsbuku nasmejao mnoge

OVO JE TONI, MOJ VRATAR: Karić otkrio razliku između sebe i Trampa, a ključ je u...

Politika -

Predsednik BK grupe Bogoljub Karić se krajem prošle godine, posle više od decenije života u Rusiji, vratio u rodnu Srbiju i od tada svaki slobodan trenutak koristi da svoje brojne pratioce na društvenim mrežama obaveštava o poslovnim planovima i poduhvatima, ali i običnim, svakodnevnim situacijama sa kojima se susreće.

foto: Nebojša Mandić

Tako je ovoga puta napravio paralelu između Istoka i Zapada u načina života i rada, a kao primer je naveo svog vratara, ali i prijatelja Tonija. Kako je istakao, porodica Karić se sa njim druži i ne posmatra ga samo kao zaposlenog, dok je sa suprotne strane istakao primer ni manje ni više nego vratara aktuelnog predsednika SAD Donalda Trampa.

"Ovo je moj Toni, naš vratar koji je kod nas već 12 godina. Radi sa nama, ali mi se sa njim i družimo i zajedno pravimo roštilj i sve ostalo. A ovo je Trampov vratar, razlika je samo u tome što Tramp sa njim ne pravi roštilj kao ja i on ne učestvuje sa njim u radu oko kuće. To je naša razlika između istoka i zapada, mi za razliku od zapada smo uvek sa našim zaposlenima, družimo se, živimo zajedno, dok je to na zapadu velika razlika, po tome se razlikujemo ja i moj kolega Tramp, normalno sad je on predsednik Amerike, a ja sam samo običan čovek koji gradi milione kvadratnih metara", duhovito je zaključio Karić, što su njegovi Fejsbuk fanovi zdušno podržali uz brojne komentare kako su Srbi zadržali ljudskost uprkos svim poteškoćama koje su ih kroz istoriju pratile.

"Gospodine Kariću, Vi ste jedan od retkih", "A jesi kralj, Bogoljube", "Vi ste narodski čovek, bez kompleksa", samo su neki od komplimenata kojima su pratioci zasuli post predsednika BK grupe.

(Kurir.rs/Foto: Printscreen/Facebook)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Bogoljub na belom konju

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track