VUČIĆ ZAMOLIO U OSEČINI: Sam sam skinuo svoje slike, rekao sam da ih ne kače po vojsci, konzulatima i ambasadama
Foto: Tanjug/Tanja Valič

Predsednik na Sajmu šljiva

VUČIĆ ZAMOLIO U OSEČINI: Sam sam skinuo svoje slike, rekao sam da ih ne kače po vojsci, konzulatima i ambasadama

Politika -

BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić zamolio je danas u Osečini da se u Ministarstvu odbrane i Vojsci Srbije ne stavljaju njegove fotografije.

Podsetimo, Kurir je prvi saznao i objavio informaciju o službenom dopisu ministra vojnog Vulina koji je naložio da se u kancelarijama, kabinetima, salama i objektima Ministarstva odbrane i Vojske Srbije izlože fotografije novog predsednika.

foto: Kurir/Printscreen

Povodom inicijative ministra odbrane Aleksandra Vulina da se u prostorijama Ministarstva i Vojske stave fotografije predsednika, Vučić je novinarima u Osečini rekao da je on jedini predsednik koji je skinuo svoje slike iz same zgrade Predsedništva.

foto: Tanjug/Tanja Valič

"Ja sam jedini predsednik koji je skinuo svoje slike iz samog Predsedništva, koji je rekao svima da po ambasadama i konzulatima ne kače moje slike", rekao je Vučić.

Dodao je da neće da radi kao što su to "radili Tadić i Koštunica", ni oni pre njih, ni onih posle njih čije su slike "visile po svakoj sobi".

"Treba mi rad i dela, a ne slike", kazao je Vučić.

(Kurir.rs/Beta/Foto: Tanjug/Tanja Valič)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI UŽIVO: 6.000.000 evra za brata Ane Brnabić! Da li je ta zarada slučajnost ili nagrada za Aninu lojalnost?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track