MARINIKA TEPIĆ PODNELA PRIJAVU POLICIJI: Prete mi smrću
Foto: Dragana Udovičić

poslanica Nove stranke zabrinuta za bezbednost svoje porodice

MARINIKA TEPIĆ PODNELA PRIJAVU POLICIJI: Prete mi smrću

Politika -

BEOGRAD - Narodna poslanica Nove stranke Marinika Tepić saopštila je danas da je podnela prijavu policiji zbog, kako je navela, organizovanih pretnji i poziva na ubistvo koje dobija od pojedinih desničarskih grupa.

U saopštenju Nove stranke, navodi se da je Marinika Tepić dobila pretnje putem serije tekstova na internet portalima i preko društvenih mreža nakon što je u skupštini postavila pitanje "šta fašista Džim Douson radi u Srbiji i u službenim prostorijama Palate Srbija i to sa Mišom Vacićem".

Dodaje se da su se pretnje nastavile nakon priloga emitovanog na televiziji N1 "Ultradesničari s Vacićem u vladinoj kancelariji", posle kojeg je Tepić izjavila da će Nova stranka pokrenuti inicijativu o zabrani delovanja "Nacionalnog srpskog fronta".

"Od tada, Tepić je izložena brutalnom vređanju, etiketiranju kroz najgrublji govor mržnje, da bi sve kulminiralo pozivima na njeno ubistvo", navodi se u saopštenju.

Dodaje se da je jednu od najbrutalnijih pretnji potpisao Tomo Lovreković, koji u tekstu objavljenom na izvesnom portalu navodi: "N1 neće pitati Marinike. Mi ih moramo pitati i ispitati i ućutkati. Jednom za svagda. Sve do jedne. Za početak snajperski, a kasnije i artiljerijski. Ona ili mi".

Tepićeva je navela da te pretnje smatra otvorenim pozivom na linč, zbog čega je uplašena i zabrinuta za svoju i bezbednost svoje porodice i dodala da će ukoliko nadležni organi ne reaguju njih smatrati za odgovorne ako se nešto bude desilo.

(Kurir.rs/Beta/Foto: Dragana Udovičić)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI UŽIVO: Neverovatno! Samo zbog ove reči je bivši inspektor završio u komi!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track