Najnovije vesti

DANICA DRAŠKOVIĆ OŠTRO O MIRI MARKOVIĆ: Bolesno, Miloševiću je ona smeštala politička ubistva!
Foto: Dado Đilas

REAGOVANJE

DANICA DRAŠKOVIĆ OŠTRO O MIRI MARKOVIĆ: Bolesno, Miloševiću je ona smeštala politička ubistva!

Politika

Danica Drašković, supruga lidera SPO, ogorčena je zbog tvrdnji Mire Marković da su politička ubistva devedesetih nameštena tadašnjoj vlasti kako bi se srušio i kompromitovao Slobodan Milošević.

 

Draškovićeva kaže da je to što Markovićeva nije dostupna organima pravde „kriminal“.

 

- Nisu dostojne nikakvog komentara njene bolesne priče o bilo čemu, a posebno o političkim ubistvima koja je ona smestila svom mužu, tražila ih i naređivala. Okončani sudski procesi i kazne njenim drugovima, koji su sve priznali, najbolji su komentar. Kriminal je to što je ona van domašaja pravde, za ta ubistva u kojima je nesporna njena uloga i odgovornost, kao i to što dobija veliki medijski prostor da napada svoje žrtve - navodi Draškovićeva.

 

foto: Privatna arhiva


Devedesetih je pokušan atentat na Vuka Draškovića u Budvi, kao i na Ibarskoj magistrali, kada su poginula četvorica članova SPO. Odmah nakon ovih incidenata Drašković je optužio tadašnju vlast Slobodana Miloševića za ubistva i atentat na njega.

 

Podsetimo, Mira Marković dala je ekskluzivni intervju Kuriru, u kom je između ostalog navela da SPS Slobodana Miloševića koristi samo za kampanju, kao i da ta partija više ne postoji, već je "pod lipom". 

 

Odmah posle toga usledile su oštre reakcije SPS koji su u saopštenju naveli da Mira Marković "želi da ih uništi, kao što je uništila Slobu".

 

foto: Kurir

(Kurir)

 

 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

 

(KURIR TV) Da li je Sloba ubijen u Hagu ili je još živ - Sve teorije zavere o smrti Slobodana Miloševića

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...