Najnovije vesti

KUPIO KUĆU U HRTKOVCIMA, PA PLANIRA SLAVLJE: Šešelj pozvao Aleksandru Jerkov na useljenje
Foto: Fonet, Dragana Udovičić

svi poslanici su pozvani

KUPIO KUĆU U HRTKOVCIMA, PA PLANIRA SLAVLJE: Šešelj pozvao Aleksandru Jerkov na useljenje

Politika

BEOGRAD - Predsednik Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj dobacivao je poslednjih dana u skupštinskoj sali da će slaviti useljenje u kuću koju je kupio u Hrtkovcima i da će na proslavu pozvati Aleksandru Jerkov iz Demokratske stranke.

On je poslanicima pričao da su pozvani svi, ali da bi posebno voleo da ugosti Aleksandru.

"Sve što radi Vojislav Šešelj je uz blagoslov, ako ne i po nalogu Srpske napredne stranke. Najmanji je problem šta on priča o meni u kontekstu Hrtkovaca, a daleko veći to što su građani Hrtkovaca prestrašeni od divljanja Šešelja, a država nema nameru da tome stane na put", kaže Aleksandra Jerkov.

Inače, sukob Šešelja i Jerkovljeve počeo je kada je predsednik SRS koji je osuđen u Hagu na deset godina zatvora zbog zločina među kojima je iseljavanje Hrvata iz Hrtkovaca, rekao da će "razbiti njušku svakome ko mu javno kaže da je ratni zločinac".

Predstavnica DS je za govornicom rekla da Šešelj jeste zločinac, a onda su joj radikali kao i njihov lider dobacivali da je "ustaška ku..a", a to su napisali i na njenoj doktorskoj disertaciji koja je stajala na klupi u sali, pored mesta gde sedi.

(Kurir.rs/Večernje novosti/Foto: Fonet, Dragana Udovičić)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Vojislav Šešelj dolazi do kordona policije u Hrtkovcima

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...