UZROK I DALJE MISTERIJA! ŠKODA POSLANIKA MILIĆEVIĆA POTPUNO UNIŠTENA: Na mestu stravične saobraćajke nema tragova kočenja!
Foto: Zorana Jevtić, Patak online

VOZAČ I POSLANIK HITNO OPERISANI

UZROK I DALJE MISTERIJA! ŠKODA POSLANIKA MILIĆEVIĆA POTPUNO UNIŠTENA: Na mestu stravične saobraćajke nema tragova kočenja!

Politika -

Na mestu stravične nesreće, u kojoj su teško povređeni narodni poslanik SPS Đorđe Milićević i njegov vozač Dejan Jakovljević, nema tragova kočenja i uzrok udesa je za sada misterija.

Milićević i njegov vozač sleteli su s puta Slovac-Ub u selu Bajevac, na mestu gde je ovaj put potpuno prav, a na putu nema tragova kočenja i automobil "škoda oktavija" u kom su se nalazili poslat je na hitan vanredni pregled.

foto: Patak online

Kako se nezvanično saznaje i Milićević i njegov vozač bili su vezani i prilikom udarca, koji je bio silovit, aktivirali su se vazdušni jastuci.

Prema informacijama sa lica mesta, oni su automobilom sleteli sa puta i udarili u betonski propust.

Tom prilikom poslanik Milićević i Jakovljević zadobili su teške telesne povrede.

Obojica su hitno operisani, a Milićević je na operacionom stolu bio pet sati.

Kako se saznaje, lekari su operacijom uspeli da zaustave veliko krvarenje Milićevićevih unutrašnjih organa, a u operativnom zahvatu učestovao je tim hirurga valjevske bolnice.

"Operacija je uspešno obavljena uprkos teškim povredama unutrašnjih organa ", kaže izvor iz valjevske bolnice.

U delu operacije, učestvovao je i Milićevićev prijatelj i partijski kolega, beogradski hirurg Vladimir Đukić.

Prema nezvaničnim informacijama, doktori razmatraju da Milićevića prebace u bolnicu u Beogradu na dalje lečenje, ali je trenutno proritet da se stabilizuje njegovo opšte stanje koje je trenutno jako loše i zahteva konstantni reanimacioni kapacitet.

(Kurir.rs/Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track