VUČIĆ JE OVO DAVNO OTKRIO, A EVO ŠTA SAD KAŽE SINIŠA MALI: Da li se i dalje škodom vozimo po Beogradu...
Foto: Zorana Jevtić

NIJE SE POKAJAO ŠTO SE IZ INOSTRANSTVA VRATIO U SRBIJU

VUČIĆ JE OVO DAVNO OTKRIO, A EVO ŠTA SAD KAŽE SINIŠA MALI: Da li se i dalje škodom vozimo po Beogradu...

Politika -

BEOGRAD - Ministar finansija Srbije Siniša Mali živeo je u inostranstvu, a u Srbiju se vratio posle više godina provedenih u inostranstvu gde je četiri godine radio u kompaniji "Dilojt i Tuš, dve godine u Pragu, a radio je i u investicionoj banci "Kredi Svis" u Njujorku.

- Lepo je školovati se u inostranstvu, ali je još lepše biti u svojoj zemlji i raditi na tome da vaš grad i vaša država budu bolja mesta za život - otkrio je mali u intervjuu listu Alo i dodao da se nijednog trenutka nije pokajao.

foto: Marina Lopičić

Upitan da li i dalje sa Aleksandrom Vučićem škodom obilazi Beograd, kao u vreme dok je bio gradonačelnik, Mali kaže da se to danas dešava ređe, ali da i dalje prate kako napreduju projekti.

Ima i savet za strane turiste u Srbiji kada je reč o gurmanskim specijalitetima pa im je tako preporučio da probaju sarmu i sremske kobasice, a od slatkiša vanilice i rezance sa makom.

U intervjuu za Blic rekao je da se trenutno sprema za maraton 2019. nakon što je u 2018. istrčao svoj prvi maraton, te da trči po Košutnjaku, na Adi i Hajd parku.

(Kurir.rs/Alo/Blic/Foto: Zorana Jevtić)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track