Najnovije vesti

ANA BRNABIĆ O ZAHTEVU ZA  SMENU ZORANE MIHAJLOVIĆ: Zahtev nije opravdan, ali ne vidim ni razlog za zatvaranje ulica
Foto: Beta/Slobodan Miljević

premijerka O PROTESTU U PODNE

ANA BRNABIĆ O ZAHTEVU ZA SMENU ZORANE MIHAJLOVIĆ: Zahtev nije opravdan, ali ne vidim ni razlog za zatvaranje ulica

Politika

Premijerka Ana Brnabić je izjavila danas, povodom zahteva udruženja građana Kargo za smenu ministarke saobraćaja Zorane Mihajlović, da taj zahtev nije opravdan.

"Ne vidim u ovom trenutku da ima bilo kakvih elemenata za smenu Zorane Mihajlović", rekla je Brnabić odgovarajći na pitanje novinara da li postoje elementi za smenu Mihajlovićke zbog za danas najavljenog protesta udruženja Kargo.

Brnabić je rekla da tu postoji problem u komunikaciji i razumevanju i da to oko rada Kargo servisa treba rešiti dijalogom.

Podsetila je da postoji radna grupa i da strane treba da sednu za sto i vide kako to da se reši da ne bi trpeli građani zbog blokade saobraćaja.

"Neće se naći rešenje ako jedna i druga strana prete zatvaranjem ulice, da li taksisti ili kar go. Ne podržavam nikog posebno, već podržavam poštovanje zakona, red, rad i plaćanje poreza. Pozivam ih sve skupa da sednemo i da vidimo kako da rešimo ovaj problem i da ne opterećujemo druge građane", poručila je ona.

Na pitanje da li bi volela da Kargo opstane kao preduzeće, premijerka je kazala da bi volela da opstane što više preduzeća u Srbiji da bi imali više prihoda i zaposlenih.

"Ne bih rekla ništa drugo, nemojte da zatvarate ulice, jer to ne donosi ništa konktrutivno", naglasila je Brnabić.

(Kurir.rs/Tanjug)

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...