JUTKA, ŠTA ČEKAŠ! Predsednik opštine Brus  posle seks skandala javno podneo ostavku, ali zvanično još nije obavestio Skupštinu!
Foto: Marina Lopičić

Predsednik opštine Brus Milutin Jeličić

JUTKA, ŠTA ČEKAŠ! Predsednik opštine Brus posle seks skandala javno podneo ostavku, ali zvanično još nije obavestio Skupštinu!

Politika -

Predsednik opštine Brus Milutin Jeličić Jutka još zvanično nije podneo ostavku na tu funkciju.

Osim saopštenja za javnost u kojem Milutin Jeličić Jutka, predsednik opštine Brus, navodi da podnosi ostavku na funkciju predsednika opštine, ne postoji zvaničan dokument koji bi to i potvrdio.

Kako smo saznali, Skupštini opštine Brus nije upućena ostavka, a sledeće zasedanje na kojem bi ona mogla biti tema trebalo bi da se održi tek za tri meseca.

Iako je Milutin Jeličić najavio da će podneti ostavku na mesto prvog čoveka opštine Brus, i time prekinuti svoju vladavinu koja traje dve decenije, to se još nije dogodilo. Naime, kako smo saznali, Jeličić, Skupštini u Brusu nije dostavio ostavku. Jedini pisani dokument koji postoji je njegovo saopštenje za javnost.

"Miroslav Panić, predsednik Skupštine opštine Brus potvrdio je u telefonskom razgovoru da ostavka Milutina Jeličića još nije stigla.

Na pitanje da li sledeću sednicu možemo da očekujemo tek za tri meseca, koliki je rok da se ona održi, Panić je rekao da ne vidi razlog da se toliko čeka.

Ali, praktično, prema njegovim rečima, moguće je da prođe 90 dana, predviđenih za naredno zasedanje“.

Jeličić, kojeg smo zatekli na stepenicama zgrade Opštinske uprave u Brusu nije želeo da govori , smatrajući da je sve rekao u saopštenju. On je u njemu podsetio da je pet puta bio izabran za predsednika opštine, i to kako je naveo “na svoje ime“ na listi.

N1/Blic/Kurir

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track