Najnovije vesti

ŽESTOK SUKOB U STUDIJU! ČEDA RASKRINKAO JEREMIĆA: Glumiš patriotu, a uopšte te ne zanima Kosovo! Stranim diplomatama serviraš da je Kosovo pozorište za narod! (VIDEO)
Foto: Youtube printscreen

prštalo na sve strane!

ŽESTOK SUKOB U STUDIJU! ČEDA RASKRINKAO JEREMIĆA: Glumiš patriotu, a uopšte te ne zanima Kosovo! Stranim diplomatama serviraš da je Kosovo pozorište za narod! (VIDEO)

Politika

Predsednik Narodne stranke, Vuk Jeremić imao je TV duel sa Čedomirom Jovanovićem, predsednikom LDP koji je bio prilično buran. Jeremić je na početku kazao da mu je ovo prvi duel posle mnogo godina, a Jovanović je konstatovao da je to rezultat "nepoštenog i bezobraznog" odnosa koji Jeremić godinama gradi, kao i da je verovatno pažljivo birao protivnika, kao i da ništa nije slučajno.

Iako je tema bila politička situacija u Srbiji, ton je često zaoštravan i povodom drugih tema, pljuštale su optužbe, a govorilo se i Kosovu.

- Jeremić i njemu slični su 20 godina kanalizaciju istovarali na mene, napravili su od mene đavola i sada priča ovde o gradskim izborima, o mojoj ženi i meni, čovek koji na te izbore nije smeo da izađe, nego se sakrio iza suknje Dragana Đilasa... Glumite patriotu kao da ste na Košarama bili. Vas ne zanima uopšte Kosovo. Glumatate ovde u studiju da ti je stalo do Kosova, a onda odete u ambasadu i diplomatama kažete da je to pozorište za narod. Da ne ponavljam ovde šta ste sve o Đilasu rekli. Pa krpe je palio da bi vas izvukao iz Skupštine - rekao je Jovanović.

A onda su se dotakli i zarada:

- Ja vrlo uredno prijavljujem poreskim organima svoje prihose i živim od toga što sam član borda drugog najvećeg investicionog fonda na svetu, plaćam porez u Srbiji. Pitao bih vas, Jovanoviću, od čega vi živite?

- Šta radite vi u tom fondu? Svi znaju do čega ja živim - rekao je Jovanović, a upitan da to pojasni, rekao je:

"Kradem u Fondu za razvoj. Onda kao drumski razbojnik napadam sve koji prolaze kroz Surčin. Prodao sam Kosovo. Nisu mi dali novac, uzeo sam drogu...", na šta je Jeremić prokomentarisao da nema takvih informacija, ali da ga ne bi začudilo.

- Što ste došli sa takvim čovekom u emisiju. Vi ste u drugom najvećem investicionom fondu na svetu, pa tamo dramite pošto ste neviđeni ekonomski stručnjak. Proslavili ste se sa Demokratskom strankom. Vaši prihodi su pokloni i donacije. Svaki put imate drugi izvor prihoda - odgovorio mu je Jovanović.

Kurir.rs

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...