RASKOL U SAVEZU ZA SRBIJU: Kena se vraća u Skupštinu
Foto: Vladimir Šporčić

sAZNAJEMO

RASKOL U SAVEZU ZA SRBIJU: Kena se vraća u Skupštinu

Politika -

Radoslav Milojičić, poslanik DS uprkos odluci ove opozicione organizacije da bojkotuju rad parlamenta, ići će u petak na sednicu kako bi glasao za Tijanin zakon

Radoslav Milojičić Kena, poslanik Demokratske stranke vraća se u Skupštinu Srbije uprkos odluci Saveza za Srbiju, čiji je DS član, da bojkotuju rad Skupštine Srbije.

- Postovani prijatelji, obavestavam vas da ću zbog svoje a i druge dece svakako ići na sednicu parlamenta kako bih glasao za Tijanin zakon, to je obaveza prema svoj deci u Srbiji - napisao je Milojičić na svom Fejsbuk profilu. U razgovoru za Kurir, Milojičić navodi da su se za pomenuti zakon svi u DS borili i da je on pre svega otac i čovek, pa tek onda političar.

- Ja sam prvo čovek i otac, a onda političar. Za ovaj zakon smo se svi u DS borili i za ovaj zakon ne postoji politika, radi se o životu naše dece, a to nema cenu - navodi ovaj poslanik DS.

On još kaže da je tražio sednicu poslaničkog kluba u četvrtak, dan pre zakazanog glasanja o Tijaninom zakonu u Skupštini Srbije. U ovom trenutku, izvesno je da će toj sednici prisustvovati samo Milojičić iz DS.

Inače, Milojičić ne krije da je i generalno protiv odluke dela opozicije da se napusti Skupština Srbije, jer smatra da je time dobio samo predsednik države Aleksandar Vučić.

Kurir.rs/K.Blagović/Foto:Vladimir Šporčić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track