STEFANOVIĆ: Dodatni decibeli obmana i laži SzS, kao u Sterijinoj komediji "Laža i paralaža"
Foto: Dado Đilas, Marina Lopičić

izgleda da kampovi za nindže ne daju rezultate

STEFANOVIĆ: Dodatni decibeli obmana i laži SzS, kao u Sterijinoj komediji "Laža i paralaža"

Politika -

Član Predsedništva Srpske napredne stranke Nebojša Stefanović izjavio je da bi današnja konferencija za novinare lidera Saveza za Srbiju najpre mogla da se nazove po Sterijinoj komediji „Laža i paralaža“.

Jer, sve besmislice koje su Dragan Đilas, Vuk Jeremić, Boško Obradović i drugi otimači narodnih para izneli, najviše liče na utrkivanje ko će bolje da prevari i slaže građane Srbije, naveo je Stefanović u izjavi za javnost.

"Bahati pokušaji lažiranja sopstvenog lika i dela, koje na njihovu žalost građani Srbije odlično poznaju i to po - dovođenju Srbije na ivicu ekonomske propasti, ostavljanju bez posla više od pola miliona građana, zatvaranju fabrika i rasprodaji Srbije, njihovoj paralelnoj transformaciji u milionere, narko-dilerima kao glavnim kupcima srpskih oranica, zahvalnosti albanskih separatista za udaranje temelja nezavisnosti takozvanog Kosova i korupciji svake vrste, već su izvan granice realnog", kaže funkcioner SNS.

foto: Marina Lopičić

Kako navodi, agresivnu žeđ za povratkom u fotelje i povratkom Srbije u njihova mračna vremena, kada je jedina institucija u celoj zemlji bila njihova partija i kada je o svemu i sudbini svakoga odlučivao njihov partijski sud, o čemu jasno govore i predlozi opštinskih odbora iz vremena njihove vlasti koje sudije i tužioci su podobni da budu izabrani po volji njihove stranke, poslednjih nedelja demonstriraju sve transparentnije u želji da se u takva vremena što pre vrate.

On napominje da izgleda da kampovi za nindže ne daju rezultate.

Danas smo ih čuli, navodi Stefanović, i da je ideja da biračke spiskove provere relevantne međunarodne institucije prevarantska, jer su zapravo Đilas, Jeremić i Boško Obradović ti koji treba da propišu izborne uslove u Srbiji.

A ustvari, podseća, oni su ih i propisali, jer i danas važe isti izborni zakoni koje je donela prethodna vlast.

Čuli smo ih i danas da su hapšenje njihovog tajkuna Miškovića nazvali propagandom. Izgleda nikako da prežale što tajkuni više ne upravljaju Srbijom, a izgleda i da su se uželili i Miškovićeve kase, napominje Stefanović.

"Licemernost je previše slaba reč da bi se ukratko mogle opisati današnje obmane Vuka Jeremića koji, zarad građana na Kosovu i Metohiji ako ni zbog čega drugog, ne bi trebalo nikad više da govori o našoj južnoj pokrajini. I zbog pitanja koje je postavljeno pred Međunarodnim sudom pravde, a koje nas je skupo koštalo, zbog prebacivanja pregovora o Kosovu i Metohiji iz UN u EU i zbog toga što su uspostavili granice na Jarinju i Brnjaku", kaže Stefanović.

foto: Marina Lopičić

Kao što je i Đilas, navodi on, poslednji čovek koji treba da govori o ekonomiji, osim ako ne misli konačno da objasni kako je od 74.000 evra, koliko je zaradio u Češkoj, došao tokom vlasti do 25 miliona evra, koje danas zvanično prijavljuje.

O dugovima koje je ostavio Gradu Beogradu, kao i stotinama hiljada izgubljenih radnih mesta u vreme njegove vlasti, ne treba posebno ni govoriti, kaže funkcioner SNS.

"Dodatni decibeli obmana i laži svakako ne mogu sakriti istinu o njihovom bogaćenju i pljačkanju građana Srbije", zaključio je Stefanović.

(Kurir.rs/Tanjug/Foto: Marina Lopičić)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track