RASELJENA LICA SA KiM DALI PODRŠKU SRPSKOJ LISTI: Srbi ujedinjeni na izborima 6. oktobra na Kosovu i Metohiji
Foto: Printscreen

Jedinstvo

RASELJENA LICA SA KiM DALI PODRŠKU SRPSKOJ LISTI: Srbi ujedinjeni na izborima 6. oktobra na Kosovu i Metohiji

Politika -

Koalicija raseljenih lica sa KiM dala je punu podršku i stavila sve svoje resurse na raspolaganje Srpskoj listi za predstojeće izbore koji se na Kosovu održavaju 6. oktobra.

Koalicija je pozvala sva raseljena lica sa pravom glasa da podrže Srpsku listu, kako su naveli, u ime sabornosti i srpskog jedinstva na Kosovu.

- Politička borba za prisustvo i uticaj Srbije na KiM može biti uspešna samo u sadejstvu političkih predstavnika Srba sa KiM i vlasti u Beogradu, a uz pokroviteljstvo predsednika Aleksandra Vučića kao najuticajnijeg političara sa ovih prostora - navodi se saopštenju Koalicije.

Ističe se da će Srpska lista će biti snažna, a srpski narod zaštićen onoliko koliko će predsednik Vučić imati snažna prijateljstva sa velikim svetskim liderima, kao što su predsednici Kine i Rusije.

- Samo slogom i sabornošću naš narod može da zaštiti svoje interese na Kosovu i zato ćemo na predstojećim izborima stati iza Srpske liste, kao nacionalnog i državnog projekta za opstanak i ostanak Srba na KiM - zaključuju u saopštenju.

Kurir.rs/Foto:Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track