SRPSKA LISTA: Glasanjem 6. oktobra iznajmljeni Srbi idu u istoriju
Foto: Printscreen

reagovanje

SRPSKA LISTA: Glasanjem 6. oktobra iznajmljeni Srbi idu u istoriju

Politika -

Izbori 6. oktobra su referendum o opstanku srpskog naroda na Kosovu i Metohiji, ali i prilika da glasovima ponosnih Srba, lažni predstavnici srpskog naroda završe u političkoj istoriji, baš tamo gde im je i mesto, saopštila je Srpska lista.

"Iznajmljeni Srbi, kojima Priština podriva jedinstvo srpskog naroda, poput Slobodana Petrovića, Nenada Rašića, Rade Trajković, Aleksandra Jablanovića i ostalih, moraju demokratski, kulturno i hrabro na izborima biti onemogućeni da parazitiraju na telu srpskog naroda i zarađuju na muci Srba", navodi se u saopštenju.

Srpska lista ocenjuje da je "sramno da Samostalna liberalna stranka vrši strašan teror i maltretira časne Srbe u Kosovskom Pomoravlju, centralnom Kosovu i Metohiji, uz podršku albanskih policajaca", a sve u nadi da će se "Srbi odreći svoje države Srbije, da će šajkaču zameniti nekom belom kapom".

"Napadi Slobodana Petrovića, Aleksandra Jablanovića, Rade Trajković i Nenada Rašića na srpske institucije, pokušaj da se uz silu maltretiraju bolesni i stari u bolnici u Gnjilanu pokazuju svu bedu i očaj onih koji su prodali veru za večeru", ističe se u saopštenju i dodaje:

"Svaka laž i izmišljotina koje Petrović, Rada Trajković, Rašić, Aleksandar Jablanović i ostali satrapi upute predsedniku Aleksandru Vučiću, direktoru Marku Đuriću i Srpskoj listi samo pokazuju pravo lice onih kojima smeta jačanje srpske države i podrška kojom Srbija omogućava školovanje, lečenje, rad i razvoj Srbima na Kosmetu".

Srpska lista u saopštenju zaključuje da je 6. oktobra "budućnost srpskog naroda u rukama svih građana koji svojim glasom odlučuju da li ćemo opstati na svojim vekovnim ognjištima kao ponosni Srbi, ili kao Slobodan Petrović, ispod skuta albanskih političara iz Prištine".

(Kurir.rs/Tanjug)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track