GLASANJE TEČE MIRNO U SRPSKIM SREDINAMA: Manji broj građana u Peći, Istoku, Klini i Goraždevcu žalio se da nisu upisani u birački spisak!
Foto: Printscreen/Youtube

srbi povratnici

GLASANJE TEČE MIRNO U SRPSKIM SREDINAMA: Manji broj građana u Peći, Istoku, Klini i Goraždevcu žalio se da nisu upisani u birački spisak!

Politika -

Na dva biračka mesta u Goraždevcu pravo glasa ima ukupno 1.359 birača. Do 9.30 časova to pravo iskoristilo je nešto više od stotinak birača.

Sva biračka mesta otvorena su na vreme, a požalio se da nisu mogli da iskoriste pravo glasa jer nisu upisani u birački spisak.

Povratnici iz Brestovika i Sige glasaju u selu Radavac dok će povratnici iz Ljevoše glasati na biračkim mestima u gradu.

Povratnici iz Osojanske doline svoje pravo da glasaju mogu da iskoriste u OŠ Radoš Tošić u Osojanu. U birački spisak upisano je 120 povratnika, a osim u Osojanu, glasa se i u Crkolezu, selu u opštini Istok sa većinskim srpskim stanovništvom.

Srbi povratnici iz Kline, osim u gradu, mogu da glasaju i na biračkim mestima u selima Vidanje i Biča.

Prema informacijama kojima raspolaže Radio Goraždevac, glasanje za sada protiče bez problema, ali je izlaznost do 10 časova malo manja u odnosu na ranije izbore.

Na pojedinim mestima vidljive su patrole policije.

(Kurir.rs/kosovo-online.com)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track