ISPLIVAO SNIMAK! EVO KAKO SE RADA TRAJKOVIĆ BORI ZA SRBE NA KOSOVU: Umiljava se Kurtiju, a on neće ni da je pogleda! Ni Albanci joj ne daju 5 para (VIDEO)
Foto: Printscreen

sve je jasno

ISPLIVAO SNIMAK! EVO KAKO SE RADA TRAJKOVIĆ BORI ZA SRBE NA KOSOVU: Umiljava se Kurtiju, a on neće ni da je pogleda! Ni Albanci joj ne daju 5 para (VIDEO)

Politika -

Na društvenim mrežama pojavio se snimak koji pokazuje kako predstavnica Saveza za Srbiju na Kosovu Rada Trajković prilazi lideru pokreta Samoopredeljenje Aljbinu Kurtu, ali on ne želi da razgovara sa njom.

Prema snimku koji je postao pravi hit na internetu i društvenim mrežama, vidi se kako je Trajkovićeva pre nekoliko godina u skupštini tzv. Kosova prišla Aljbinu Kurtiju.

Kurti koji je u tom trenutku nešto zapisivao, u potpunosti je ignorisao Trajkovićevu, ne želeći čak ni da je pogleda.

Trajković se samo nasmešila, shvativši da se našla u neprijatnoj situaciji, a potom se okrenula i otišla ne uspevši da stekne naklonost albanskog političara i bivšeg pripadnika terorističke OVK koji je osuđen u Srbiji.

Podsetimo, Kurtijev pokret Samoopredeljenje je pobednik izbora na Kosovu i Metohiji, a izjavio je da želi da vidi Srbe u svojoj vladi.

Pretpostavlja se da će Kurti u svoju koaliciju pozvati predstavnike Srba koji su se suprotstavili Beogradu i otvoreno stali na stranu Albanaca.

Prema njegovim rečima, Kurtijev favorit je nosilac liste "Sloboda" Nenad Rašić koji je osvojio samo 0,09 odsto, odnosno 719 glasova.

Njegov drugi favorit za srpskog člana vlade u Prištini je Rada Trajković, koja je na Rada Trajković izborima učestvovala na listi "Koalicije Sloboda" koja je osvojila oko 0,10% glasova.

Kurti je sam rekao da neće razgovarati sa "Srpskom listom", koja je na izborima apsolutno pobedila sve ostale srpske partije na Kosmetu i jedina ima puni legitimitet da predstavlja interese srpskog naroda, Kurti je našao zamenu u čoveku čija je koalicina lista "Sloboda" osvojila 719 glasova ili 0,09 odsto.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja