LUKA PETROVIĆ: Pokazalo se da je istina sve što smo govorili o Bastaću
Foto: Pteentskrin

saopštenje

LUKA PETROVIĆ: Pokazalo se da je istina sve što smo govorili o Bastaću

Politika -

Po ko zna koji put se pokazalo da sve što smo govorili o Crnogorcu Marku Bastaću, sve je istina. Čovek je dokazani kriminalac i baraba, kaže se u saopštenju Luke Petrovića, člana Predsedništva SNS.

Pored svega što je do sada Đilasov najbliži saradnik i potpredsednik njegove stranke uradio, sistemski i sistematski pljačkao i uništavao 25. maj, zadužio ga za milion evra, uništavao privatnu imovinu, ulazio i rušio gradilišta i građevinske znakove, nasilno upadao u zgradu Radio televizije Srbije, pretio ljudima, ovaj poslednji događaj i svedočenje njegovog venčanog kuma o svim protivzakonitim radnjama, uzimanju mita, reketiranju nevladinih organizacija, izvlačenju para za njega i njegove saradnike i na kraju, kao u mafijaškim filmovima, zversko mučenje i maltretiranje svog kuma, samo zato što ti jedan koverat nije doneo, sve ovo je jedan par ekselans primer kako se vi ponašate i šta radite tamo gde ste na vlasti i šta bi uradili Dragan Đilas i vaša družina sa našom zemljom i svima onima koji bi vam se suprotstavili i koji bi imali drugačiji stav od vašeg.

Pozivam nadležne državne organe da što pre reaguju i da država jasno i nedvosmisleno pokaže da niko, pa makar to bili Dragan Đilas i Marko Bastać, nije iznad zakona, kaže se u saopštenju.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track