BASTAĆ SKINUO NATPIS SA LIKOM VUČIĆA I DODIKA IZNAD TUNELA, ALI JE DANAS VRAĆEN: Aktivisti SNS iz Vranja iznad tunela okačili novi transparent MOJ PREDSEDNIK ALEKSANDAR VUČIĆ (FOTO)
Foto: Printscreen/Facebook

akcija naprednjaka

BASTAĆ SKINUO NATPIS SA LIKOM VUČIĆA I DODIKA IZNAD TUNELA, ALI JE DANAS VRAĆEN: Aktivisti SNS iz Vranja iznad tunela okačili novi transparent MOJ PREDSEDNIK ALEKSANDAR VUČIĆ (FOTO)

Politika -

Nakon što je pre nekoliko dana opozicionar i predsednik beogradske opštine Stari Grad Marko Bastać uklonio transparent iznad tunela u Grdeličkoj klisuri koji je poručivao da su Vučić i Milorad Dodik "svetlo na kraju tunela", na isto mesto bilbord sa natpisom "Moj predsednik" i Vučićevim likom postavili su vranjski naprednjaci.

Narodni poslanik iz Vranja Slaviša Bulatović koji je učestovao u ovoj akciji poručio je da su ovim pokazali Bastaću i ostalima da žele da od Srbije naprave uređenu zemlju, pišu Južne vesti.

Iznad tunela na deonici puta od Predejana ka Džepu, skoro 6 meseci stajao je bilbord koji veliča predsednika Srbije i člana predsedništva Bosne i Hercegovine Milorada Dodika. Nedavno ga je uklonio opozicionar i predsednik beogradske opštine Stari Grad Marko Bastać.

Svega 3 dana bilo je potrebno da se članovi Srpske napredne stranke, na čelu sa narodnim poslanikom iz Vranja Slavišom Bulatovićem organizuju i postave novu poruku podrške Vučiću.

- Pre nekoliko dana je dokazana bitanga i lopuža Bastać dao sebi za pravo da ukrade transparent sa likom našeg predsednika, koji je bio postavljen na galeriji iza nas. Mi smo danas došli da pokažemo njemu i svima koji bi da ruše u Srbiji, da smo ozbiljni u nameri da od Srbije napravimo što bolju i uređeniju državu - rekao je Bulatović za televiziju Vranjska plus.

Iako po struci pravnik, Bulatović smatra da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić taj koji se izborio sa Grdeličkom klisurom prilikom izgradnje auto-puta.

- Aleksandar Vučić je prvi predsednik koji je uspeo da savlada Grdelicu i to je nešto što i na jugu i u Vranju ćemo uvek poštovati i ceniti - ispričao je Bulatović.

Među Vučićeve zasluge i razloge zbog kojih južnjaci “imaju posebno razloga da veruju predsedniku” Bulatović je izdvojio opstanak Simpa, Jumka, izgradnju Hirurškog bloka u Vranju, te obnovu Narodnog pozorišta.

(Kurir.rs/Južne vesti)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track