ZORANA SE TAJNO UDALA?! Lom na FB! Na profilu njenog partnera Vladimira stoji da je u braku ali... MOJA PLAVUŠA NAJLEPŠA
Foto: Damir Dervišagić

prava Zavrzlama

ZORANA SE TAJNO UDALA?! Lom na FB! Na profilu njenog partnera Vladimira stoji da je u braku ali... MOJA PLAVUŠA NAJLEPŠA

Politika -

Na Fejsbuk profilu Vladimira Atanackovića, partnera ministarke građevinarstva Zorana Mihajlović, pojavilo se obaveštenje da je oženjen, što su mnogi protumačili da je ministarka rekla sudbonosno "da".

Pored podataka da živi i radi u Beogradu, na Atanackovićevom profilu na pomenutoj društvenoj mreži piše i da je u braku i to od maja ove godine.

Gotovo sve slike koje su objavljene su zajedničke slike Atanackovića i Maihajlovićeve sa zvaničnih događaja.

foto: Facebook Prinstcreen

Da li to znači da se ministarka venčala u tajnosti? Ne, tvrde u Mihajlovićkinom kabinetu, i dodaju da je u pitanju lažni profil.

foto: Beta/Mileta Mirčetić

Iza ove podmetačine stoji ista osoba koja je svojevremeno u ime ministarke Mihajlović otvarala lažne naloge na Fejsbuku.

foto: Facebook Prinstcreen

- Autor tog profila je ista osoba protiv koje je Ministarstvo (građevinarstva) već podnelo prijavu - kažu u Zoraninom kabinetu.

Podsetimo, pošto su se na Fejsbuku pojavili lažni profili i stranice Zorane Mihajlović, ministarka je ceo slučaj prijavila nadležnima, a posle istrage, jedna osoba je saslušana, a profili zatvoreni.

(Kurir.rs/E.K.)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track