Najnovije vesti

GO SNS NOVOG SADA: Kriminalci bi da se bore protiv kriminala
Foto: S.S.

Reagovanje

GO SNS NOVOG SADA: Kriminalci bi da se bore protiv kriminala

Politika
19:47h

GO SNS Novog Sada izdao je saopštenje povodom jučerašnjeg događaja u tom gradu kada je eksplozivnom napravom raznesen automobil Slobodana Milutinovića, nakon čega su iz Pokrajinskog odbora Saveza za Srbiju zatražili saslušanje gradonačelnika Miloša Vučevića.

Saopštenje GO SNS Novog Sada prenosimo u celosti:

"Povodom jučerašnjeg nemilog događaja na Grbavici, kada je podmetnut eksploziv ispod automobila Slobodana Milutinovića, Gradski odbor Srpske napredne stranke najoštrije osuđuje ovaj čin i veruje da će nadležni organi, kao i do sada, učiniti sve da u najkraćem roku rasvetle sličaj i procesuiraju vinovnike.

Istovremeno, Gradski odbor Srpske napredne zgrožen je saopštenjem Pokrajinskog odbora Saveza za Srbiju, kojim se upire prstom u gradonačelnika Novog Sada Miloša Vučevića i traži njegovo saslušanje pred istražnim organima povodom ovog slučaja. Koliko morate da budete u glibu sopstvene mržnje i zla, pa da pravite ovakve aluzije i da pokušavate da fabrikujete takve slučajeve? Pišući ovakvo saopštenje valjda ste pošli od sebe i od vremena kada je vladala vaša „žuta banda kriminalaca“, kada je Srbija tonula dok ste se vi bogatili sa vašim kriminalcima i tajkunima.

Za razliku od onih koji se pod raznim pseudonimima kriju po mišijim rupama društvenim mrežama i svakodnevno truju građane lažima, funkcioneri Srpske napredne stranke u svakom trenutku dostupni su istražnim organima. Nadamo se da će i tvorci saopštenja kojima se optužuju pošteni i nevini građani biti dostupni nadležnim pravosudnim organima zbog povrede ugleda i časti. Bar toliko hrabrosti očekujemo od njih."

(Kurir.rs)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...