ĐORĐEVIĆ: Đukanović nije razmišljao o posledicama odluka! Napadi na Vučića sramni i besmisleni
Foto: printscreen

ĐORĐEVIĆ: Đukanović nije razmišljao o posledicama odluka! Napadi na Vučića sramni i besmisleni

Politika -

Ministar za rad i član Predsedništva SNS Zoran Đorđević izjavio je danas da se Srbija nikada nije mešala u unutrašnja pitanja bilo koje zemlje, pa ni Crne Gore, kao i da su napadi na predsednika Srbije Aleksandra Vučića sramni i besmisleni.

Predsednik Crne Gore Milo Đukanović je sinoć u intervjuu za Njuzmaks Adria optužio Vučića za jaku medijsko-političku agresiju Beograda uoči parlamentarnih izbora u toj zemlji, jer je, kako tvrdi, srpski predsednik "davao jaku podršku velikosrpskom nacionalizmu u Crnoj Gori".

Đorđević je, reagujući na Đukanovićeve tvrdnje, ocenio da predsednik Crne Gore i DPS-a nije rasmišljao o posledicama odluka kada je priznavao lažnu državu Kosovo, otimao svetinje, kao i kada je na proslavu Oluje slao svoje generale i trudio se da smanji broj Srba u Crnoj Gori.

"Međutim, kada izgubi izbore onda je za njega jedini krivac predsednik Srbije, a trebalo bi da zna da krivicu prvo treba da traži u sebi i svojim lošim odlukama i postupcima, rekao je Đorđević, a saopštilo Ministarstvo za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja.

Đorđević je istakao da Vučić ima jasnu politiku, a to je da Srbija bude ekonomski jaka i da ima najbolje odnose sa svim zemljama u regionu.

"To su ciljevi od kojih nećemo odustati i za čije ostvarenje ćemo se boriti i zalagati iz dana u dan, naglasio je Đorđević.

(Kurir.rs/Tanjug)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track