DR DARIJA ODE U MINISTARKE! OTKRILA PLANOVE ALI I ŠTA MISLI O FUNKCIJI: Prelomila šta će i kako s Kriznim štabom ako uđe u vladu
Foto: Kurir TV

Da li sam zatečena? I da i ne

DR DARIJA ODE U MINISTARKE! OTKRILA PLANOVE ALI I ŠTA MISLI O FUNKCIJI: Prelomila šta će i kako s Kriznim štabom ako uđe u vladu

Politika -

BEOGRAD - Dr Darija Kisić Tepavčević rekla je jutros da je počastvovana pozivom da uđe u novu vladu, a ako se i dogodi da postane ministar za rad, zapošljavanje i boračka pitanja, da će ostati u Kriznom štabu.

Kisić Tepavčević je, gostujući u Jutarnjem programu TV Prva, potvrdila da je imala razgovore sa predsednikom Aleksandrom Vučićem i premijerkom Anom Brnabić oko angažmana u novoj vladi.

Na pitanje da li je zatečena ponuđenim mestom u novoj Vladi, odgovorila je da to sada "nije ništa zanimljivo".

- Svako od nas je radio svoj posao, nije razmišljao o nečemu drugom. Da li sam zatečena? I da i ne. Da li sam spremna da pružim svoj maksimum? Da, rekla je Kisić Tepavčević.

Ona je ponovila da neće biti novih mera protiv korona virusa, sem rigoroznijeg poštovanja postojećih, i dodala da su preventivne mere uspešne i za druge respiratorne infekcije, jer ih je sada manje nego što je to uobičajeno za ovaj period.

- Iako ima mnogo nepoznanica o koroni, virus se širi onoliko koliko se držimo ili ne pridržavamo preventivnih mera, istakla je dr Kisić Tepavčević.

Skok zaraženih poslednjih dana nije neočekivan, ali smo se s druge strane nadali da će nas zaobići veliki talas koji je zapljusnuo region, rekla je Kisić Tepavčević i dodala da za to što smo dugo odolevali naglom povećanju broja obolelih.

Ona je rekla da su se najstariji sugrađani pokazali kao naodgovorniji, ali da su odgovornost pokazali i đaci, studenti i dodala da treba da shvatimo da je svako od nas odgovoran pre svega za svoje zdravlje i za zdravlje svojih najbližih.

(Kurir.rs/Tanjug)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track