ĐUKANOVIĆ ZADAO JOŠ JEDAN UDARAC ALEKSIĆU: Miki, moraćeš da platiš za laži i odgovaraš krivično
Foto: Nemanja Nikolić

NOVI NOKAUT

ĐUKANOVIĆ ZADAO JOŠ JEDAN UDARAC ALEKSIĆU: Miki, moraćeš da platiš za laži i odgovaraš krivično

Politika -

Poslanik Srpske napredne stranke Vladimir Đukanović još jednom je objavom "nokautirao" potpredsednika Narodne stranke Vuka Jeremića, Miroslava Aleksića.

Prepucavanje je počelo kada je Aleksić na svom Tviter nalogu poručio da je predsednik Vučić kukavica koja ne sme da mu izađe na duel.

Usledio je ekspresan i brutalan odgovor Đukanovića, koji ga je podsetio na prljave poslove koje je radio kao čelnik opštine Trstenik.

Aleksić je nastavio prepisku upitavši "kome se slošilo na suđenju pa je tražio da sedne, meni ili Andreju?" i ponovo je usledila kontra Đukanovića, koji je poručio da će Aleksić "morati sve lepo da kaže kao svedok u slučaju Jovanjica".

Đukanović je sada nastavio jako da "udara" napisavši:

"Iz laži u laž, pa se zapetlja, pa sve dublje kopa rupu laži bez dna. Elem, Miki, niko ti nije rekao da si prišao na suđenju, jer suprotstavljene strane na samom ročištu i ne mogu jedna drugoj da prilaze. To si učinio ispred sudnice, onako pokajnički i ponizno. Izvinjavao si se, gotovo si zaplakao, jer si se osvestio u šta su te upetljali i da sada ne možeš nazad. Čak si nam i rekao ko te je filovao sa podacima, što opet nije baš u redu jer si ofirao poslodavce. Šta je tu je Miki, moraćeš da platiš za laži, a očito i da odgovaraš krivično. Neka te oni koji su te uvalili u sve ovo tako naivnog i željnog karijere gazeći preko drugih sada izvlače. Mada, koliko vidim, puštaju te lagano niz vodu. Miki, ko drugom jamu kopa, sam u nju pada", porčio je Đukanović.

Vladimir Đukanović
foto: Printscreen

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track