MUP O TVRDNJAMA KRIVOKAPIĆEVIH ĆERKI DA IM JE UGROŽENA BEZBEDNOST: Sigurne su u Srbiji! Neozbiljno je da se prvo žale medijima
Foto: Printscreen

SVE POČELO PISANJEM KURIRA

MUP O TVRDNJAMA KRIVOKAPIĆEVIH ĆERKI DA IM JE UGROŽENA BEZBEDNOST: Sigurne su u Srbiji! Neozbiljno je da se prvo žale medijima

Politika -

Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije ističe da je proverama utvrđeno da ne postoje konkretna saznanja o mogućem ugrožavanju bezbednosti ćerki predsednika Vlade Crne Gore Zdravka Krivokapića.

Jelena Šmigić i Milena Krivokapić reagovale su na tekst objavljen u Kuriru pod naslovom "JADO! KRIVOKAPIĆ KAO MILO: Pljuje Srbiju, a ćerke mu razvile biznis u Beogradu!", tvrdeći da im je ugrožena bezbednost.

Međutim, MUP je utvrdio da njima dvema sigurnost u Beogradu, gde žive i gde su razvile biznis, nije ugrožena.

"Uz to, srpska policija, s obzirom na to da je reč o štićenim ličnostima u Crnoj Gori, preduzima mere njihovog obezbeđenja dok borave u Beogradu i sa ćerkama Krivokapića ima redovan telefonski kontakt. One se do sada policiji nisu požalile da se osećaju ugroženo u Srbiji", kaže se u saopštenju MUP, u kome se dodaje:

"Napominjemo da je policija nakon verbalne note Ambasade Crne Gore u Beogradu kojom je zatraženo preduzimanje mera na njihovoj bezbednosti, ponovo razgovaralo sa ćerkama crnogorskog premijera i policijskim službenikom Ministarstva unutrašnjih poslova Crne Gore i niko od njih nije izneo konkretna saznanja o mogućem ugrožavanju njihove bezbednosti.

Ističemo da je Ministarstvo unutrašnjih poslova, takođe, od nadležnih bezbednosnih službi zatražilo mišljenje i da je nakon provera konstatovano da ne postoje konkretna saznanja koja bi ukazala na mogućnost ugrožavanja njihove bezbednosti.

Srbija je bezbedna zemlja i policija je tu da brine o bezbednosti svakog građanina. Smatramo da je neozbiljno i tendenciozno da ukoliko se osećaju nebezbedno, ćerke crnogorskog premijera to prvo saopšte medijima, a da pritom ne obaveste policiju".

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track