OPOZICIONI LIST NAPAO VUČIĆA ZBOG PRIJEMA NA DAN RUDARA: Izneli optužbe, ali fotografije ih demantuju! UHVAĆENI SU U LAŽI
Foto: TV Pink Printscreen

neprofesionalno i neozbiljno

OPOZICIONI LIST NAPAO VUČIĆA ZBOG PRIJEMA NA DAN RUDARA: Izneli optužbe, ali fotografije ih demantuju! UHVAĆENI SU U LAŽI

Politika -

Mediji pod kontrolom lidera Stranke slobode i pravde (SSP) Dragana Đilasa ponovo su neutemeljenim konstrukcijama napali predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Tako je list "Danas" video veliki Vučićev "greh" u tome što je na Dan rudara primio žene zaposlene u rudarskom sektoru. Ovaj medij, koji posluje u okviru Junajted grupe Dragana Šolaka, izneo je potpuno neverovatnu tvrdnju da su rudarke "na prevaru dovedene kod Vučića".

Danas
foto: Printscreen

Da je Danasova interpretacija događaja u najmanju ruku neodgovorna, neprofesionalna i izuzetno neozbiljna pokazuju i fotografije sa prijema. Na njima se jasno vidi da je netačna teza Šolakovog lista da je predstavnice srpskog rudarstva trebalo da primi resorna ministarka Zorana Mihajlović. Da je tako, rudarke ne bi imale spreman poklon za predsednika države - šlem sa njegovim imenom - koji su mu i poklonile prilikom prijema.

Aleksnadar Vučić, Dan rudara
foto: TV Pink Printscreen
slem
foto: Printskrin/Instagram

Pitanje za list Danas je kako su zaposlene u rudarstvu dovedene na prevaru kod Vučića, ako su mu donele šlem sa njegovim imenom.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track