Najnovije vesti

PRODAĆETE NAM SVE SRPSKE FIRME, VI ĆETE VLADATI, ILI ĆEMO VAS UNIŠTITI: Holbruk je postavo Miloševiću ULTIMATUM, Sloba ga UĆUTKAO!
Foto: Printscreen/Youtube

nepoznato

PRODAĆETE NAM SVE SRPSKE FIRME, VI ĆETE VLADATI, ILI ĆEMO VAS UNIŠTITI: Holbruk je postavo Miloševiću ULTIMATUM, Sloba ga UĆUTKAO!

Politika

Goran Pajić, bivši telohranitelj nekadašnjeg predsednika Srbije Slobodana Miloševića, ispričao je na TV Hepi dosad nepoznate detalje o susretu Miloševića sa bivšim američkim diplomatom Ričardom Holbrukom.

Pajić je rekao da se Holbruk više puta sastajao sa Miloševićem, ali pred sam Rambuje tražio da je da vidi sa MIloševićem.

"Mi smo stajali ispred i čuli smo sve šta se dešava, svedoči Pajić",

Prema njegovim rečima, u jednom trenutku, Holbruk je rekao:

"Gospodine Miloševiću, vi treba da predate suvernitet nama, da mi otovrimo NATO baze gde hoćem i da prodate nama vaše najuspešnije firme po ceni po kojoj se dogovorimo, i vi zauzvrat možete vladati koliko hoćete, mi ćemo vam pomoći u tome".

Milišević mu je ljutito odgovorio

Telohranitelj
foto: Printscreen/Youtube

"Gospodine Holbruk vi znate da se ja zalažem za suverenitet i nezavisnost, neću dozvoliti da moja zemlja postane kolonija, a treće, rapsisaću refernedum pa neka građani kažu šta misle o tome".

Ričard Holbruk mu je međutim, kada je čuo odgovor, doslovno rekao:

"Ako to ne uradite, mi ćemo vas uništiti".

Milošević je onda ljutiti prekinuo sastanak i prvi izašao. Posle sam čuo kada je rekao Senti.

"Ne mogu da verujem, došao je u moju zemlju da mi preti".

(Kurir.rs)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja