IZUZETNO ME POGODILA VEST O POŽARU U BOLNICI U TETOVU Delimo bol, spremni smo da pružimo bratsku pomoć SAUČEŠĆE PREDSEDNIKA SRBIJE
Foto: Instagram Printscreen, Budućnost Srbije

saučešće Zaevu: Delimo ogroman bol sa narodom Severne Makedonije

IZUZETNO ME POGODILA VEST O POŽARU U BOLNICI U TETOVU Delimo bol, spremni smo da pružimo bratsku pomoć SAUČEŠĆE PREDSEDNIKA SRBIJE

Politika -

BEOGRAD - Najmanje 14 ljudi stradalo je u požaru, koji je sinoć zahvatio improvizovanu, privremenu kovid bolnicu u centru makedonskog grada Tetova.

Predsednik Vučić je pružio podršku narodu Severne Makedonije i izrazio saučešće porodicama nastradalih u požaru.

- Izuzetno me je pogodila vest o požaru u bolnici u Tetovu. Delimo ogroman bol sa narodom Severne Makedonije, spremni da pružimo svaku bratsku pomoć.

U svoje i u ime građana Srbije, izražavam saučešće porodicama nastradalih i građanima Severne Makedonije, povređenima brz oporavak - napisao je predsednik na svom Tviter nalogu.

Predsednik Srbije danas je u telefonskom razgovoru sa premijerom Severne Makedonije Zoranom Zaevom izrazio saučešće porodicama poginulih u požaru u bolnici u Tetovu i ponudio pomoć.

"Građani Srbije su u bolu zajedno sa ljudima u Tetovu. Spremni smo da pružimo svaku bratsku pomoć, jer u ovoj tragediji gradjani Makedonije nisu sami", rekao je Vučić Zaevu. Vučić je povredjenima poželeo brz i uspešan oporavak, preneo je njegov kabinet. U požaru koji je sinoć izbio u kovid bolnici u Tetovu poginulo je najmanje deset osoba.

Kurir.rs/Twitter

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track