ŽESTOK SUKOB! DODIKOVA ĆERKA: Smeće bolesno, prokleću te! STANIVUKOVIĆ: Nisko, skrećeš pažnju s očevih afera!
Brani čast oca Gorica Dodik- Izaziva pažnju Draško Stanivuković, Foto: Twitter, Damir Dervišagić

Uvrede

ŽESTOK SUKOB! DODIKOVA ĆERKA: Smeće bolesno, prokleću te! STANIVUKOVIĆ: Nisko, skrećeš pažnju s očevih afera!

Politika -

Gradonačelnik Banjaluke juče je bio jedna od glavnih vesti - izvređala ga je Gorica Dodik, dobio je pretnje smrću, a istovremeno je procurio u javnost snimak na kom ga saradnica bukvalno jaše u kancelariji

Gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković jedna je od glavnih vesti prethodnog dana - na društvenim mrežama izvređala ga je ćerka srpskog člana Predsedništva BiH Milorada Dodika, objavljen je snimak na kome se vidi kako ga drugarica bukvalno jaše, da bi juče dobio i pretnje smrću. On poručuje, s druge strane, da se sve ovo dešava „ne bi li se sakrile ozbiljne afere koje potresaju Republiku Srpsku“.

Teške reči

Naime, Gorica Dodik, ćerka Milorada Dodika, obratila se na Tviteru Stanivukoviću.

- Evo budale, pa kažu ćuti i pusti! Sram te bilo, go*no jedno lažljivo bezobrazno, ti si, smradu, koristio smrt jednog momka da bi se probio u politici, tvoje optužbe tada na račun ovog čoveka su ugrozile njegovu porodicu - napisala je Gorica, nakon što je Stanivuković objavio snimak Dodika na kom govori zašto firma TGT nije imala potrebne dozvole za uvoz kiseonika.

- Meni su deca kući iz škole dolazila s pitanjima: „Je l’ deda ubio Davida? U školi pričaju, rekao Draško.“ Zbog tvojih laži ćeš odgovarati, smeće jedno bolesno, gade jedan. Nemaš porodicu i ne znaš šta znači kad nekoga za ovo optužuješ, Bog će te kazniti, ja ću te prokleti. Dosta mi je više, neću da trpim ništa nijedne sekunde, gde si se lečio, majstore, pre par godina, što o tome ne pričaš? Što ne pričaš kakve je tvoj otac traume nanosio deci u čije je kuće upadao s oružjem po Banjaluci - napisala je u sledećem tvitu.

Stanivuković za Kurir poručuje da, pošto Dodik nema nikakav politički ili institucionalni odgovor na afere koje ga prate, čitava njegova porodica napada sve njegove neistomišljenike i političare koji otvoreno govore o njegovim aferama.

- Tako je sada i njegova ćerka uputila brojne uvrede na moj račun, ali to nije ništa neočekivano. Jednostavno, nemaju nikakav konkretan niti politički niti institucionalni odgovor, pa vređaju i udaraju nisko jer jedino to mogu. Ne želim uopšte da se spuštam na taj nivo komunikacije i odgovaram istim rečnikom - rekao je Stanivuković za Kurir.

Hapšenje zbog pretnji

Dodao je i da je juče dobio direktnu pretnju smrću.

- U pitanju je sin direktora jednog preduzeća iz RS koji mi je sinoć u pola jedan poslao poruku sa sve slikom s pištoljem u ruci i pretio da će da me ubije. Odmah sam sve prijavio policiji i, koliko znam, on je već uhapšen - ispričao nam je gradonačelnik Banjaluke.

Policija je juče uhapsila dve osobe koje su uputile pretnje smrću Stanivukoviću. Iz Policijske uprave Banjaluka saopšteno je da su uhapšeni Danilo Đ. i Nikola M., obojica iz tog grada. Kod Danila Đ. pronađen je pištolj, koji mu je oduzet.

O SNIMKU NA KOM GA SARADNICA JAŠE

Šalili smo se, to je moja greška

Draško Stanivuković
foto: Screenshot

Na društvenim mrežama juče se pojavio snimak Stanivukovića na kome je prikazano kako izvesna devojka upravo na njemu uči da jaše (?!). On podseća za Kurir da je, tri godine nakon njegovog nastanka, baš ovih dana objavljen taj snimak.

- Prosto pokušavaju da skrenu pažnju sa aktuelnih afera jer nemaju institucionalni odgovor na činjenicu da je u RS još od 2017. godine Klinički centar kupovao kiseonik bez licenci, atesta i provere, a fakturisan je kao industrijski-tehnički kiseonik čiji kvalitet pritom nikada nije proveren. I to je konstatovala i jedina relevantna institucija, Agencija za lekove. A što se snimka tiče, svi mi imamo neke interne šale sa svojim prijateljima i ako neko i smatra da je ovo greška, ona je samo moja, a njihove greške plaća narod - zaključio je Stanivuković.

Kurir.rs/ Ivana Žigić Foto: Twitter/Damir Dervišagić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track