Najnovije vesti

RADOSLAV MARJANOVIĆ: Nastavljena brutalna kampanja laži koja za cilj ima kriminalizaciju Aleksandra Vučića!
Foto: Privatna Arhiva

Reagovanje

RADOSLAV MARJANOVIĆ: Nastavljena brutalna kampanja laži koja za cilj ima kriminalizaciju Aleksandra Vučića!

Politika
21:14h

Đilasova uposlenica Marinika Tepić, osim što je šampion u preletanju iz stranke u stranku, svakako je šampion u laganju za račun organizovane poslovno - medijske interesne grupe koju predvodi Dragan Đilas, naveo je u saopštenju Radoslav Marjanović, član GO SNS.

Tako je i danas nastavljena brutalna kampanja laži koja za cilj ima kriminalizaciju Aleksandra Vučića koji je glavna prepreka Draganu Đilasu da se ponovo dočepa vlasti i funkcija na kojima se bezobrazno obogatio, stekavši 25 miliona evra ličnog bogatstva koje je sam prijavio. Da ne govorimo o tome da su njegove firme u vreme dok je obavljao funkcije prihodovale 619 miliona evra od kojih danas može da plaća razne političke najamnike i žeton političare da lažu za račun njegove organizovane poslovno medijske grupe.

Koliko Marinika Tepić nema ni trunke blama niti stida najbolje govori činjenica da je besramno slagala javnost da se u vojnim objektima u Moroviću uzgaja marihuana, a u stvarnosti se nalazi farma koka nosilja. Samo na ovom primeru brutalne laži koju je Marinika Tepić plasirala u javnost jasno je da ona apsolutno nema nikakav kredibilitet i da sve o čemu govori je najobičnija žeton kampanja koji plaća Dragan Đilas narodnim novcem koji je zgrnuo dok je bio na vlasti.

Građani odlično znaju ko se bori za Srbiju, a ko isključivo za svoje lične interese. Znaju odlično da se Aleksandar Vučić bori za nove fabrike, puteve i odbranu nacionalnih i državnih interesa, kao što znaju da se Đilas i njegovi žeton saradnici bore isključivo za funkcije, fotelje i priliku da se ponovo bogate i pljačkaju Srbiju kao što su radili dok su bili na vlasti.

Zato će građani Srbija na narednim izborima dati još jednom podršku politici Aleksandra Vučića, a Draganu Đilasu i njegovim žeton političarima će još jednom pokazati gde im je mesto i da su samo ružna politička prošlost.

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja