01:28

ŠEŠELJ UMRO OD SMEHA U JUTARNJEM! Komentarisao slike razgolićenog bibliotekara OVOG VIDIM PRVI PUT

KURIR TELEVIZIJA

ŠEŠELJA NASMEJAO NAPUĆENI BIBLIOTEKAR: Golišave fotke državnog službenika šokirale radikala GLEDA I NE VERUJE

Politika -

Mnogi su osudili postupak Đorđa Kraljevića zaposlenog u parlamentu.

Naime, Kraljević je na svom Instagram profilu, koji je otključan i dostupan široj javnosti, objavio fotografije na kojima je oskudno obučen, iz kreveta, kade, prekriven samo penom.

- Bilo mi je smešno, moram da priznam. Ovog čoveka prvi put vidim. Neko ko radi u Skupštini Srbije ne razlikuje se mnogo od osobe koja radi u bilo kom državnom sektoru. On u svoje slobodno vreme može da radi šta hoće, što se mene tiče. Nasmejao sam se, bilo mi je simpatično - rekao je mladi Šešelj u "Redakciji" Kurir televizije.

Aleksandar Šešelj
foto: Kurir Televizija

Šešelj je istakao da on ne vidi ništa sporno u fotografijama, jer nisu nastale u Skupštini.

- Nisam video slike iz Skupštine Srbije. Njega narod nije birao na izborima. On je neko ko je tehničko lice. Pritom, slike objavljuje na svom privatnom profilu - naveo je Šešelj i dodao da Kraljević po njemu objavljenim fotografijama ne krši pravilo kodeksa.

(Kurir.rs)

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Bonus video:

02:33

MILADIN KOVAČEVIĆ U USIJANJU DANA: Otvoreni Balkan ruši barijere u regionu! To će biti kao u EU!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track