SINIŠA MALI NA SVOM INSTAGRAMU OBJAVIO SLIKU PREDSEDNIKA SA SINOM Besraman napad, trn u oku im je pristojan i vaspitan mladić FOTO
Foto: Printscreen

reagovanje

SINIŠA MALI NA SVOM INSTAGRAMU OBJAVIO SLIKU PREDSEDNIKA SA SINOM Besraman napad, trn u oku im je pristojan i vaspitan mladić FOTO

Politika -

BEOGRAD - Ministar finansija Siniša Mali reagovao je na svom Instagram profilu na nove napade na porodicu i najstarijeg sina predsednika Srbije.

- Ponovo besramni napadi na porodicu Aleksandra Vučića, kome pružam bezrezervnu podršku da izdrži i istraje u borbi za stvaranje uspešne i jake Srbije, bez obzira što takva pojedincima smeta.

Iznova im je trn u oku sin predsednika, pristojan i vaspitan mladić, koji ni za šta nije kriv, osim očigledno zbog toga što je predsednikov sin. Odlično umrežena medijsko-tajkunska mašinerija, uz podršku iz inostranstva, uz prethodno ubeđivanje italijanskog lista da je lažna vest koju je pre par meseci servirao Krik istina, iznova plasira besmislene priče i pokušava da Danila ubaci u navodne menadžerske poslove, za šta ne postoje dokazi.

Njima nije važno ni to što je fudbalska agencija koja zastupa perspektivnog fudbalera Dušana Vlahovića demantovala te navode. Naravno, cilj im je da lažno prikažu kako se Vučićeva porodica enormno bogati, između ostalog kroz navodno fudbalsko menadžerisanje. Sve to, računajući na zaborav građana Srbije, koji su u njihovo vreme životarili, jedva sastavljali kraj sa krajem, dok su oni jahali po državnoj kasi i ostavili zemlju pred bankrotom, objavio je Mali. Toliko o takvim dušebrižnicima, koji pored besramnih laži ne prezaju od nasilja, blokada i zaustavljanja građana Srbije, samo da bi se dokopali fotelja. Izabrali su baš Danilov rođendan, da se lažima obračunavaju sa njegovim ocem. Očigledno im nije dovoljno što kao politička manjina terorišu većinu građana, pa sada po starom običaju iznova terorišu predsednika Vučića i njegovu decu, što je očigledno odraz političkog pilićarenja, jer program koji bi ponudili građanima nemaju, zaključio je Siniša Mali.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track