KO DA MU JE SESTRA, A NE MAMA: Čedina žena Jelena pohvalila se fotkom sa sinom, a svima je zapao za oko jedan detalj na njoj!
Foto: Printskrin/Instagram

GODINE JOJ NIŠTA NE MOGU

KO DA MU JE SESTRA, A NE MAMA: Čedina žena Jelena pohvalila se fotkom sa sinom, a svima je zapao za oko jedan detalj na njoj!

Politika -

Čedomir i Jelena Jovanović pre nekoliko dana organizovali su gala slavlje u jednom beogradskom restoranu povodom osamnaestog rođendana njihovog prvenca Mihajla Lajfa, a ponosna mama, koja čeka i peto dete, danima na svom profilu na Instagramu objavljuje fotografije sa žurke.

Ona je, uz poruku "lepi moj", okačila i fotografiju sa svojim sinom Mihajlom, a ko ne zna da mu je Jelena mama bez preterivanja bi mogao da pomisli da je na fotki njegova malo starija sestra ili drugarica. I još jedan detalja je pratiocima zapao za oko - veliku tetovažu krsta na leđima Jovanovićke.

Mihajlo Lajf Jovanović
foto: Printskrin/Instagram

Podsetimo, Čedomir i Jelena Jovanović prošlog vikenda proslavili su sinu Mihajlu Lajfu punoletstvo u restoranu na Kalemegdanu a na slavlju su okupili i brojne svoje i prijatelje svoje dece, među kojima je bilo i ličnosti iz javnog života. Osim Mihajla Lajfa, Jovanovići imaju i tri ćerke: Janu Hart, Zoru Fejt, Anđeliju Fej, a kako je lider LDP nedavno otkrio, očekuju i peto dete.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track