01:10

Ostojić: Putin je hteo Hitlera u Nemačkoj

crveni karton

PUTIN JE HTEO HITLERA U NEMAČKOJ, A DOBIO ZELENE!? Ostojić tvrdi da komunizam i dalje vlada SADA SE ZOVE OVAKO

Politika -

Zoran Ostojić, novinar i političar, bio je gost emisije Crveni karton na Kurir televiziji gde je istakao da komunizam i dalje postoji i vlada, ali da se sada zove desnica.

- Komunizam i dalje postoji i vlada, samo se sada zove desnica jer je (predsednik Rusije Vladimir) Putin otišao u tu mističnu crnu fazu. Davao je kredite (Marini) Le Pen da pobedi u Francuskoj, pomagao je i ovoj Alternativi za Nemačku. Putin je sve vreme hteo u Nemačkoj Hitlera, ali dobio je neke Zelene - istakao je Ostojić u Crvenom kartonu na Kurir televiziji.

Zoran Ostojić
foto: Nemanja Nikolić

Novinar smatra da je tadašnji sporazum Hitlera i Staljina bio savršen i da bi doneo novi svetski poredak da Hitler tada nije pogazio sporazum i napao Jugoslaviju.

- Sporazum Hitler- Staljin je bio idealan i doneo bi novi poredak u Evropi samo da ga ovaj ludi Hitler nije pogazio i napao nas - rekao je Ostojić.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

02:06

ANTIĆ: Putin jeste izvršio zločin ali je pre toga Buš otvorio KLANICU NA BALKANU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track