VAŽAN SASTANAK U PREDSEDNIŠTVU Brnabić: Predsednik danas o projektima, budžetu i potrošenom novcu, sutra u 11 o robnim rezervama
Foto: Instagram Printscreen/Budućnost Srbije

andrićev venac

VAŽAN SASTANAK U PREDSEDNIŠTVU Brnabić: Predsednik danas o projektima, budžetu i potrošenom novcu, sutra u 11 o robnim rezervama

Politika -

BEOGRAD - Premijerka Ana Brnabić izjavila je jutros gostujući u jutarnjem Tv programu da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić za danas zakazao sastanak sa članovima vlade o infrastrukturnim projektima.

Brnabić je na TV Pink rekla da će, pred njen put na Ekonomski forum na Jahorinu, danas u 11 sati, prisustvovati sastanku u Predsedništvu.

- Imamo sastanak u Predsedništvu na koji je pozvao predsednik Vučić kako bismo ga izvestili o velikim infrastrukturnim projektima, potrošenom novcu i sredstvima u budžetu - rekla je Brnabić i dodala da će to biti veoma težak sastanak.

Brnabić je, takođe, najavila da će sutra sa predsednikom biti održan i sastanak u vezi sa robnim rezervama.

- Sutra u 11 sati biće održan i sastanak u Predsedništvu, u vezi sa robnim rezervama, da prođemo šta sve imamo, koliko je to, da moramo da ispraznimo skladišta, da bismo uskladištili sve od sledeće žetve - rekla je Brnabić.

Kurir.rs/TV Pink

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track