OGLASIO SE AMBASADOR HIL: Drago mi je što sam sa predsednikom Vučićem prisustvovao otvaranju Koka-Kola fabrike u Srbiji (FOTO)
Foto: Printscreen/Pink TV

svečana ceremonija u neresnici

OGLASIO SE AMBASADOR HIL: Drago mi je što sam sa predsednikom Vučićem prisustvovao otvaranju Koka-Kola fabrike u Srbiji (FOTO)

Politika -

Ambasador SAD u Srbiji Kristofer Hil izrazio je zadovoljstvo što je sa predsednikom Aleksandrom Vučićem prisustvovao otvaranju četvrte Koka-Kola fabrike u Srbiji.

- Drago mi je da sam mogao da prisustvujem otvaranju četvrte Koka-Kola fabrike u Srbiji zajedno sa predsednikom Aleksandrom Vučićem. Gazirana voda Rosa sa homoljskih planina je novi član porodice američkih kompanija u Srbiji - napisao je američki ambasador Kristofer Hil na Tviteru.

Predsednik Aleksandar Vučić, podsetimo, prisustvovao je u utorak ceremoniji zvaničnog otvaranja punionice gazirane vode Rosa Homolje u Neresnici u opštini Kučevo.

Događaju su prisustvovali ambasador SAD u Srbiji Kristofer Hil i ministarka privrede Anđelka Atanasković, ali i vrh kompanije Koka-Kola koji je naglasio da je ponosan kad je reč o novom pogonu i novom brendu - gaziranoj vodi Rosa Homolje iz netaknute prirode ovog kraja koja će biti plasirana ne samo u Srbiji nego i u regionu.

Posao u novom pogonu dobiće 60 radnika.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track