SRPSKI POLITIČAR SE DUBOKO IZVINIO NOVAKU ĐOKOVIĆU: Okačio sliku u ženinom zagrljaju pa iz polja suncokreta objasnio zašto (FOTO)
Ilustracija, Foto: Facebook Printscreen

čisto da se zna

SRPSKI POLITIČAR SE DUBOKO IZVINIO NOVAKU ĐOKOVIĆU: Okačio sliku u ženinom zagrljaju pa iz polja suncokreta objasnio zašto (FOTO)

Politika -

BEOGRAD - Poznati beogradski političar i nekadašnji predsednik Skupštine Srbije postavio je objavu na svoju Fejsbuk stranicu u kojoj je napisao da se duboko izvinjava Novaku Đokoviću, pobedniku Vimbldona, a potom objasnio i zašto.

- Najdublje izvinjenje Novaku. Dok smo se zamajavali po polju suncokreta u Tamnavi meč u Londonu je počeo bez nas. Srećom, znam kraći put kroz kopove pa smo već za treći gem drugog seta bili ispred ekrana. Čisto da se zna uz čiju podršku je preokrenuo - poručio je rojalista Predrag Marković iz supruginog zagrljaja.

Markovići su objavili i dve romantične fotografije u polju suncokreta, u očekivanju dolaska svog prvog zajedničkog deteta na svet.

LJUBAV JE ONO KAD TI ČUPKAM BRADU: Ovako se vole Vesna i Peđa! U njenu čast otvorio piće koje ima godina koliko i ONA

Naime, njoj će ovo biti prvo dete, dok Predrag iz prethodnog braka ima velikog sina.

Inače, Predrag i Vesna u braku su od 2015. godine, a u javnosti se često pojavljuju zajedno na pozorišnim predstavama i modnim revijama. Ljubavni plam održavaju tako što jedno drugom persiraju i govore "Vi".

Markovićeva supruga je po struci novinarka, a jednom prilikom je za medije izjavila da joj je političar najveća podrška u životu. Vesna je imala teško detinjstvo bez majke koju je pronašla tek kao devojka. Dete je iz krajinske izbegličke kolone koja je ka Srbiji bežala na traktorima.

- Predrag je moj životni saputnik, moja najveća podrška u životnim olujama - rekla je Vesna jednom prilikom.

Kurir.rs/Facebook

Bonus video:

00:32

Novak Djoković se obratio navijačima na dočeku

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track