MUFTINICA ELMA O OSTANKU NA FUNKCIJI: Prva lepa vest nakon NAPUŠTANJA rodnog grada! A EVO ŠTA JOJ JE MUFTIJA OSTAVIO KAO ZADATAK
Foto: Instagram Printscreen

emotivna

MUFTINICA ELMA O OSTANKU NA FUNKCIJI: Prva lepa vest nakon NAPUŠTANJA rodnog grada! A EVO ŠTA JOJ JE MUFTIJA OSTAVIO KAO ZADATAK

Politika -

Nakon teške odluke da napustim sa decom svoj rodni grad, informacija o imenovanju na poziciju pomoćnika ministra je došla kao prva lepa vest u našim životima, rekla je za Kurir Elma Elfić, druga supruga osnivača i bivšeg lidera Stranke pravde i pomirenja Muamera Zukorlića, koja je postavljena za pomoćnicu ministra prosvete, nauke i tehnološkog razvoja.

- Raduje me činjenica da ću u narednom periodu nastaviti da radim sa timom ljudi sa kojima sam u predhodmom mandatu ostvarila divnu komunikaciju, saradnju i profesionalni odnos. Rahmetli Muftija mi je u zadnjoj godini svoga života dao dva važna zadatka: predložio me je, a nakon toga sam i izabrana za predsednicu Univerziteta, i time postala prvi njegov saradnik kojem je za života ustupio, u potpunosti rukovođenje tom ustanovom. Znam da bi danas bio ponosan jer sam ostvarila njegov dugogodišnji san i doprinela razvoju Univerziteta u zemlji i svetu. Drugi zadatak je svakako imenovanje na poziciju pomoćnika ministra, te sama činjenica da i dalje ostajem na toj poziciji govori da sam i taj amanet uspešno ponela - rekla je Elfić.

Elma Elfić, Elma Elfić Zukorlić, Verona, letovanje, more
foto: Instagram Printscreen

Kako je Kurir već objavio, Vlada Srbije postavlila je predsednicu Internacionalnog univerziteta u Novom Pazaru Elmu Elfić za pomoćnicu ministra prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, objavljeno je u Službenom glasniku.

Ona će biti zadužena za rukovođenjem Sektorom za unapređivanje ljudskih i manjinskih prava u obrazovanju, a tromesečni mandat počeo joj je danas.

Elfićeva se na mestu pomoćnice ministra prosvete nalazi od septembra prošle godine.

Kurir.rs/ Foto/Source:Instagram Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track