ĐILASA NAPUSTIO JEDAN OD NAJBLIŽIH SARADNIKA! Dejan Bulatović istupio iz SSP, podneo neopozivu ostavku na sve funkcije!
Foto: Dado Đilas

osipanje

ĐILASA NAPUSTIO JEDAN OD NAJBLIŽIH SARADNIKA! Dejan Bulatović istupio iz SSP, podneo neopozivu ostavku na sve funkcije!

Politika -

Narodni poslanik Dejan Bulatović obavestio je javnost da je podneo neopozive ostavke na sve funkcije u Stranci slobode i pravde i da je napustio tu partiju.

- Koristim ovu priliku da vas obavestim o tome da sam podneo neopozive ostavke na sve stranačke funkcije i to: potpredsednik Stranke slobode i pravde, član užeg Predsedništva, koje sam do danas obavljao i to u dva mandata od osnivanja stranke, kao i da istovremeno istupam iz članstva SSP - naveo je Bulatović u saopštenju i dodaje:

Dragan Đilas
foto: Nemanja Nikolić

- Podsećam vas takođe da je Stranka slobode i pravde nastala preimenovanjem imena Zelene ekološke partije - Zeleni (kojoj sam ja bio predsednik) u Stranka slobode i pravde 19. aprila 2019. kada je preuzeo Dragan Đilas. Naime, ujedinjavanjem Zelene ekološke partije - Zeleni sa neformalnim inicijativnim odborom SSP (koji je vodio Dragan Đilas).

On je najavio da će o razlozima zašto je kao jedan od osnivača Stranke slobode i pravde doneo odluku o napuštanju iste, ali i o daljim političkim koracima koje će preduzimati, javnost obavestit na konferenciji za medije koju će, kako je naveo, uskoro održati održati.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track