JEVTIĆ OSTAJE NA ČELU SNS U MALOM ZVORNIKU: Sledimo jasno trasiran put, a to je politika za koju se zalaže predsednik Vučić
Foto: Kurir/T.I.

Izborna Skupština

JEVTIĆ OSTAJE NA ČELU SNS U MALOM ZVORNIKU: Sledimo jasno trasiran put, a to je politika za koju se zalaže predsednik Vučić

Politika -

Zoran Jevtić ponovo je izabran za predsednika malozvorničkih naprednjaka na juče održanoj Izbornoj Skupštini Opštinskog odbora Srpske napredne stranke u tom mestu. Izabran je jednoglasno, sa 39 glasova podrške, javnim glasanjem.

Novi–stari predsednik zahvalio se na ukazanom poverenju i istakao da je to za njega "velika čast, ali i odgovornost i obaveza da ubuduće radi još posvećenije i bolje".

- Za mene je to pre svega velika čast i znak da prepoznajete i cenite rad i rezultate ostvarene u proteklom periodu, ali i ogromna odgovornost i obaveza da u vremenu svakodnevnih izazova načinimo odgovarajuće korake i ostvarimo nove, bolje rezultate. Ono što predstavlja olakšavajuću okolnost je činjenica da imamo jasno trasiran put i politiku koju sledimo, a to je politika za koju se zalaže predsednik Aleksandar Vučić, boreći se za stabilnu, razvijenu i jaku Srbiju - rekao je Jevtić koji je i predsednik Opštine Mali Zvornik.

Kako je istakao, zahvaljujući dosadašnjem radu, članstvo SNS u Malom Zvorniku je sve masovnije, a rezultati na izborima iznad proseka, te će i ubuduće u svom radu težiti tome. Izbornoj skupštini OO SNS Mali Zvornik prisustvovali su član Predsedništva SNS i koordinator za Mačvansko – Kolubarski okrug, Branislav Malović, član Glavnog odbora SNS Jovan Milutinović i član Glavnog odbora SNS i koordinatora za Mačvanski okrug Željko Marjanović.

T.I

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track