DA NAM 2023. BUDE USPEŠNIJA U SVAKOM POGLEDU: Ministar Dačić čestitao svim građanima Srbije Novu godinu i predstojeći Božić
Foto: Kurir televizija

DA NAM 2023. BUDE USPEŠNIJA U SVAKOM POGLEDU: Ministar Dačić čestitao svim građanima Srbije Novu godinu i predstojeći Božić

Politika -

Prvi potpredsednik Vlade Srbije i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić srdačno je čestitao svim građanima Srbije Novu 2023. godinu i predstojeći Božić.

"Godina iza nas bila je dosta burna, donela nam je i probleme koje smo morali da rešavamo, ali nam je donela i mnogo srećnih trenutaka i uspeha u svim oblastima - Srbija je nastavila ekonomski da raste, a sa tim i životni standard, dobili smo još mnogo kilometara novih puteva, nove i obnovljene bolnice, škole i gradske ulice. Uspeli smo da sačuvamo mir i sigurnost za naše sunarodnike na Kosovu i Metohiji, uprkos ogromnim pritiscima i opasnosti kojima ih je izložila prištinska vlast", poručio je Dačić i dodao:

"Želim da nam svima zajedno, naredna 2023. godina bude još uspešnija i plodnija u svakom pogledu, kako za našu Srbiju, tako i za svaku našu porodicu. Želim vam i da praznične dane provedete u dobrom raspoloženju, posvećeni svojim najbližima, i da vas u narednoj godini prati dobro zdravlje, porodična sloga i uspeh u radu".

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja