VUČIĆ O POSLANIKU KOJI JE GLEDAO FILM ZA ODRASLE NA SEDNICI O KiM: Neću da učestvujem u hajci, ali taj je bolji od 90 odsto njih
Foto: Printscreen/TV Pink

ostavka

VUČIĆ O POSLANIKU KOJI JE GLEDAO FILM ZA ODRASLE NA SEDNICI O KiM: Neću da učestvujem u hajci, ali taj je bolji od 90 odsto njih

Politika -

Predsednik Aleksandar Vučić osvrnuo se na veliki skandal koji je napravio poslanik socijalista Zvonimir Stević koji je gledao porno film za vreme sednice Skupštine Srbije na kojoj je predstavljen izveštaj o pregovorima sa Prištinom.

- Neću da učestvujem u toj hajci. Taj poslanik im je bolji od 90 odsto poslanika. To me ne zanima. Govorim o strukturalnim problemima. To je mnogo važnije nego šta je poslanik radio u tih 30 sekundi - kratko je rekao Vučić tokom gostovanja u Nacionalnom dnevniku na TV Pink.

Stević (66) je inače danas podneo ostavku na poslaničku funkciju nakon što se u medijima i na društvenim mrežama pojavio snimak kako gleda filmove za odrasle za vreme sednice o Kosovu i Metohiji.

Bio je član skupštinskog Odbora za Kosovo i Metohiju odnosno zamenik člana Odbora za ustavna pitanja i zakonodavstvo i zamenik člana Odbora za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track