SINOVI POSLANIKA ZAVETNIKA KOJI DRŽI NELEGALNI DOM PRETE I PREBIJAJU: Mlađi Zečević s leđa napao odbornika i udarao ga pesnicom
Foto: Nenad Kostić, Beta Amir Hamzagic, Kurir

saborci milice zavetnice pravili haos

SINOVI POSLANIKA ZAVETNIKA KOJI DRŽI NELEGALNI DOM PRETE I PREBIJAJU: Mlađi Zečević s leđa napao odbornika i udarao ga pesnicom

Politika -

U Skupštini opštini Aranđelovac desio se veliki incident!

Nemanja i Ognjen Zečević, sinovi Zorana Zečevića, narodnog poslanika i visokog finkcionera stranke Zavetnici, koju vodi Milica Đurđević Stamenkovski, najpre su pretili, a zatim je jedan od njih i fizički napao i pretukao odbornika SNS Mikicu Vasića.

Incident se dogodio na sednici SO Opštine Aranđelovac, a Kurir je došao do snimka incidenta.

Zoran Zečević
foto: Kurir

Na snimku se jasno vidi kako Nemanja Zečević, odbornik u lokalnoj skupštini, pritrčava i sa leđa šutira u leđa, pa udara pesnicom u glavu odbornika SNS Vasića koji je potom pao.

U toku je bila rasprava po drugoj tački dnevnog reda izuzetno važnoj za građane Opštine Aranđelovac - Izrada izmene i dopune prostornog plana.

01:23

Zoran Zečević

Da podsetimo, Kurir je nedavno otkrio kako narodni poslanik dr Zoran Zečević, visoki funkcioner Srpske stranke Zavetnici, u okviru porodične Poliklinike "Sveti Stefan" u Aranđelovcu već više od decenije drži bez licence dom za stare, za koji je Kuriru Ministarstvo za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja potvrdilo da bezuspešno pokušava da ga zatvori.

Potvrda da je dom radio i u novembru prošle godine Kuriru je stigla i od V. P., koja je iznela teške optužbe na račun zaposlenih, tvrdeći da su zanemarivali njenu majku S. P., zbog čega je dobila žive rane na telu kroz koje se videla kost!

Za mesečni boravak u domu platila im je 500 evra, a dodatno su tražili još novca za lekove. Majku je posle samo mesec dana u teškom stanju izbavila iz Zečevićeve ustanove. Nedugo potom ju je i sahranila.

Zoran Zečević, Poliklinika Sveti Stefan
foto: ATAImages, Kurir

Zečević je svojvremeno za Kurir izjavio da da se poliklinika vodi na sina i da se bavi smeštajem, tj. privremenim boravkom starih lica, za šta je uredno registrovana i prijavljena. Legalan rad poliklinike ne spori ni ministarstvo.

Inače, bahatost i nasilničko ponašanje sinova poslanika Zečevića mnoge ne čudi imajući u vidu da se na sličan način ponaša i dr Zečević. Kako je Kurir već pisao, on je nedavno verbalno napao Veroljuba Arsića, a zabeležen je i snimak u kom ponavlja ružne reči ženskoj osobi u skupštini.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track